کد خبر : 2132223 | 19 خرداد 1404 ساعت 12:22 | 31.6K بازدید | 93 دیدگاه

صید دوباره یحیی از اردوگاه پرسپوليس

فوری: سعید صادقی به فولاد پیوست

هافبک پرسپوليس با پایان قراردادش با این تیم، اکنون همکاری جدیدی را با یحیی گل‌محمدی استارت خواهد زد؛ این‌بار در فولاد خوزستان.

فوری: سعید صادقی به فولاد پیوست

به گزارش “ورزش سه”، سعید صادقی بعد از تجربه دو فصل حضور در جمع سرخ‌های تهرانی اکنون تجربه جدیدی را دنبال خواهد کرد و امیدوار است زیر نظر یحیی گل‌محمدی بار دیگر با دستیابی به فرصت مناسب، عملکرد درخشان خود را به نمایش بگذارد.

صادقی که به عنوان هافبکی تکنیکی و خلاق دو فصل قبل در قامت شاه‌مهره نقل و انتقالات و در جنگ مدعیان لیگ در نهایت پیراهن پرسپوليس را بر تن کرد، اتفاقاتی عجیب را در فصل گذشته پشت سر گذاشت و نه در دوران خوان کارلوس گاریدو و نه اسماعیل کارتال، فرصت چندانی برای خودنمایی به دست نیاورد. این در حالی بود که او با همین فرصت کوتاه نیز با آماری مناسب از حیث پاس گل و گل، نشانه‌هایی از توانایی خود را به جا گذاشت.

2197121

در نهایت اما فصل به پایان رسید و یکی از بازیکنانی لقب گرفت که مورد توجه سرمربی ترکیه‌ای سرخپوشان برای ادامه همکاری و تمدید قرارداد حضور نداشت.

با شایعاتی که درباره آینده این بازیکن وجود داشت، اما سعید صادقی ترجیح داد تا خیلی زود به درخواست یحیی گل‌محمدی برای حضور در فولاد خوزستان پاسخ مثبت دهد و بر خلاف گذشته، بدون هیاهو و جنجال خاصی تیم آینده‌اش را مشخص کرد.

2197122

سعید صادقی اکنون با فولاد خوزستان به توافق نهایی دست یافته و به زودی از سوی این باشگاه رونمایی خواهد شد و باید دید شرایط برای او این‌بار در همکاری دوباره با یحیی گل‌محمدی به چه شکل پیش خواهد رفت.

یحیی گل‌محمدی پیش از این و بعد از سرمربیگری فولاد خوزستان علی نعمتی و همچنین سینا اسدبیگی را به خدمت گرفته بود و سعید صادقی جدیدترین شکار این مربی پرافتخار از اردوی پرسپولیس محسوب می‌شود.

دیدگاه‌ها