کد خبر : 2132275 | 19 خرداد 1404 ساعت 14:48 | 25.4K بازدید | 40 دیدگاه

ناراحتی شدید الهامی از غیبت در کلاس پرولایسنس

ساکت الهامی به غیبت خود در کلاس پرولایسنس مربیگری واکنش نشان داد.

ناراحتی شدید الهامی از غیبت در کلاس پرولایسنس

به گزارش "ورزش سه"، دوره جدید کلاس‌های پرولایسنس مربیگری قرار است از روز چهارشنبه ۲۱ خرداد آغاز شود و به مدت ۶۰ روز ادامه داشته باشد. این دوره که یکی از بالاترین سطوح آموزشی مربیگری در فوتبال محسوب می‌شود، میزبان چهره‌های سرشناس زیادی خواهد بود اما با این حال، در میان اسامی اعلام شده از سوی کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، جای یک نام مهم خالی است: ساکت الهامی، مربی باتجربه و فاتح دو جام حذفی فوتبال ایران.

الهامی که سابقه قهرمانی در جام حذفی را با تیم‌های تراکتور و نساجی در کارنامه دارد، در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار "ورزش سه" به شدت نسبت به این تصمیم فدراسیون اعتراض کرد و گفت: در پنج سال گذشته به طور مداوم در سطح اول فوتبال ایران فعالیت داشته‌ام یکی از پرافتخارترین مربیان ایرانی محسوب می‌شوم. چرا نام من در لیست دعوت‌شدگان به دوره پرولایسنس دیده نمی‌شود؟

او همچنین با اشاره به برخی نام‌های موجود در لیست دوره گفت: اسامی افرادی در این فهرست قرار دارد که حضورشان سوال‌برانگیز است. من به همه همکارانم احترام می‌گذارم، اما این تبعیض تا کی قرار است ادامه پیدا کند؟ چرا باید من از حق طبیعی‌ام برای حضور در این دوره محروم شوم؟

دیدگاه‌ها