کد خبر : 2132370 | 20 خرداد 1404 ساعت 07:42 | 22.6K بازدید | 5 دیدگاه

پاسخ منفی به پیشنهاد اینتر برای ستاره ناکام یونایتد

منچستریونایتد حاضر به پذیرش پیشنهاد اینتر برای یوشوا زیرکزی نشده است.

پاسخ منفی به پیشنهاد اینتر برای ستاره ناکام یونایتد

به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد تابستان گذشته ۴۲ میلیون یورو برای جذب زیرکزی از بولونیا پرداخت کرد اما این مهاجم هلندی در اولین فصل حضورش در لیگ برتر عملکرد بسیار ناامیدکننده‌ای در ترکیب این تیم داشت.

زیرکزی تنها سه گل در لیگ برتر به ثمر رساند و پس از آن‌ که در دقیقه ۳۳ بازی مقابل نیوکسل که در پایان دسامبر برگزار شد تعویض شد، جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم را از دست داد. بخش قابل توجهی از هواداران یونایتد هنگام خروج زیرکزی از زمین، او را هو کردند؛ اتفاقی که به‌نظر می‌رسید آغازی برای پایان دوران حضور این بازیکن ۲۴ ساله در اولدترافورد باشد.

با این حال، این بازیکن در پایان فصل نشانه‌هایی امیدوارکننده از خود نشان داد و به‌ نظر می‌رسد همین عملکرد برای دریافت فرصت دوباره‌ای در اولدترافورد کافی بوده است. این مهاجم پیش‌ از این به‌ شدت در آستانه جدایی از یونایتد قرار داشت اما مدیران این باشگاه پیشنهاد اینتر برای جذب این بازیکن هلندی را رد کردند.

کوریره دلو اسپورت مدعی شده است که اینتر ابتدا با هدف جذب هم‌زمان زیرکزی و راسموس هویلوند با منچستریونایتد تماس گرفته بود. اما یونایتد از واگذاری زیرکزی خودداری کرد و در عین حال شرایطش برای فروش هویلوند را نیز اعلام کرد.

2197330

هویلوند هم مانند زیرکزی فصل سختی را در خط حمله سپری کرد و تنها چهار گل در لیگ برتر به ثمر رساند. این مهاجم دانمارکی به‌ تازگی شایعات مربوط به احتمال جدایی‌اش از منچستریونایتد در تابستان را رد کرده اما گاتزتا دلو اسپورت خبر داده است که او تمایل زیادی به پیوستن به اینتر دارد.

نمایندگان هویلوند مذاکرات مثبتی با فینالیست‌ لیگ قهرمانان اروپا داشته‌اند و باشگاه منچستریونایتد نیز اعلام کرده است که مشکلی با واگذاری دائمی او ندارد. با این حال، یونایتد تمایلی به انتقال قرضی هویلوند برای فصل آینده ندارد، مگر آن‌ که در قرارداد، بند خرید اجباری پس از ۱۲ ماه به مبلغ حدود ۴۵ میلیون یورو در آن گنجانده شود.

دیدگاه‌ها