کد خبر : 2133430 | 26 خرداد 1404 ساعت 01:12 | 19.5K بازدید | 13 دیدگاه

اولین اخراجی جام جهانی از اتلتیکو بود (عکس)

کلمنت لنگله، مدافع اتلتیکومادرید، به دلیل اعتراض به داور در بازی مقابل پاری‌ سن‌ ژرمن، از زمین اخراج شد.

اولین اخراجی جام جهانی از اتلتیکو بود (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، اتلتیکو یکشنبه شب اولین بازی خود در جام جهانی باشگاه‌ها را مقابل پاری‌سن‌ژرمن انجام داد که در نهایت با پیروزی ۴-۰ پاریسی‌ها به پایان رسید.
اتلتیکومادرید در این بازی به چند صحنه جنجالی اعتراض داشت. در نیمه اول، اتلتیکو درخواست اخراج نونو مندز را داشت که با خطایی روی جولیانو سیمئونه، مانع ضدحمله او شد. این صحنه حتی خطا هم از سوی داور اعلام نشد.

ویدئو: 379126

در نیمه دوم هم گل آلوارز به دلیل خطای کوکه مردود اعلام شد. در دقیقه ۷۷ هم کلمنت لنگله، مدافع فرانسوی اتلتیکو، به دلیل اعتراض به صحنه‌ای که بازیکن پاری‌سن‌ژرمن مانع بازی‌سازی اوبلاک شد، با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد. در این صحنه اوبلاک قصد داشت بازی را آغاز کند که مایولو مانع او شد و باعث شد توپ اوبلاک نصیب بازیکنان پاری‌ سن‌ ژرمن شود. با اینکه موقعیت از دست رفت اما لنگله به شدت به داور اعتراض کرد و همین باعث شد که او کارت زرد دوم را دریافت کند و اخراج شود. نکته جالب در این صحنه این بود که داور ابتدا فراموش کرد که لنگله کارت زرد داشته و ۱۰ ثانیه بعد برگشت و کارت قرمز را به او نشان داد.

2199322

این تصمیمات باعث عصبانیت گونسالو میرو، مفسر مارکا، در جریان پخش زنده بازی شد: «من می‌فهمم که برگزارکنندگان ممکن است بخواهند پاری‌ سن ژرمن یکی از تیم‌هایی باشد که به فینال می‌رسد. اما دیگر لازم نیست این‌قدر آشکارا به تیم داوری کمک کنند و این‌قدر واضح باشد که داور به نفع پاری‌ سن‌ ژرمن سوت می‌زند. واقعاً لازم نیست. تیمی است که خودش جلو افتاده و بهتر از حریف بازی کرده. وقتی جلو هستی، دیگر چرا باید اینقدر واضح به تو کمک کنند؟»

دیدگاه‌ها