
به گزارش ورزش سه، دیهگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، در نشست خبری پیش از دیدار فردای تیمش مقابل اوساسونا حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
یکی از مهمترین سوالهایی که از سیمئونه پرسیده شد درباره حرفهای اخیر ژوزه مورینیو بود. مورینیو اخیراً از اینکه خبرنگاران درباره پنالتیهای اعلامشده به سود اتلتیکو مادرید و بارسلونا از او سوالی نپرسیدهاند، ابراز تعجب کرده بود. سیمئونه در واکنش به صحبتهای سرمربی رئال مادرید، با خندهای کنایهآمیز گفت: «چیزی برای گفتن ندارم.»
همه برای بازی فردا متحد هستیم
سیمئونه درباره شرایط تیمش برای دیدار مقابل اوساسونا گفت: « مقابل تیمی قرار میگیریم که مثل ما به امتیاز نیاز دارد و یک بازی مهم پیش روی ماست. به انرژی هواداران نیاز داریم و امیدواریم بازیکنان بتوانند این انرژی را در زمین مسابقه با نمایششان به آنها برگردانند. به هوادارانمان نیاز داریم، چون اخیراً تلاش زیادی کردهایم. امیدواریم فردا دوباره همان فضایی را ببینیم که همیشه در این ورزشگاه داشتهایم.»
خولین آلوارز یا جاناتان دیوید؟
سرمربی اتلتیکو درباره احتمال حضور جاناتان دیوید در ترکیب اصلی و شرایط خولین آلوارز توضیح داد: «جاناتان از وقتی آمده خیلی خوب کار کرده. بررسی خواهیم کرد که بازی را از ابتدا شروع کند یا در نیمه دوم به میدان برود. صبح فردا تصمیم خواهیم گرفت.»
او درباره وضعیت خولین آلوارز گفت: «طبق صحبتهایی که با پزشکان داشتهایم، او همچنان در روند ریکاوری قرار دارد. فردا بازی نخواهد کرد.»
اوبد وارگاس همچنان منتظر فرصت است
سیمئونه درباره اوبد وارگاس، بازیکن جوان اتلتیکو، گفت: «از زمانی که به اینجا آمده، با همان اشتیاق همیشگی به کارش ادامه داده است. او بازیکنی متواضع، نجیب و سختکوش است و باید تا رسیدن فرصت به همین مسیر ادامه دهد.»

شش امتیاز از 9 امتیاز خارج از خانه، اما باز هم انتقاد!
اتلتیکو مادرید در بازیهای خارج از خانه شروع خوبی داشته و از 9 امتیاز ممکن، 6 امتیاز گرفته است، اما با این حال انتقادها از این تیم ادامه دارد. سیمئونه در پاسخ به سوالی در این باره گفت: « من درباره برنامه مسابقات صحبت نمیکردم و بحثم درباره استراحت بود. ما دیر از سنسباستین برگشتیم و بعد هم در لیگ قهرمانان بازی داشتیم. این طبیعی است. به منفیبافی بعضیها عادت کردهایم. هر زمان فرصتی برای انتقاد وجود داشته باشد، آها هرگز از دستش نمیدهند، اما این هم بخشی از روند رشد تیم است و به آنها میگوییم به کارشان ادامه بدهند.»
سیمئونه درباره شرایط فعلی اتلتیکو گفت: «ما در حال ساختن تیم هستیم، چون هفت بازیکن از تیم جدا شدند و پنج بازیکن جدید آمدند. چند بازیکن از آکادمی هم در تیم حضور دارند و شرایط آنطور که به نظر میرسد ساده نیست. اما ما تیمی رقابتی هستیم و با بازی کردن بهتر خواهیم شد. این چیزی است که احساس میکنم. ما در حال ساختن تیم هستیم و به زمانی نیاز داریم که در فوتبال کسی به شما نخواهد داد.»
توپ طلا؟ مسی، بدون هیچ تردیدی
سیمئونه در بخش دیگری از نشست خبری، درباره توپ طلای امسال حرف زد و مشخص شد انتخابش از قبل مشخص است. او گفت: «مسی، بدون هیچ تردیدی. با توجه به جام جهانیای که انجام داد و سنی که دارد؟ مسی، بدون هیچ تردیدی.»

تعطیلی سههفتهای؛ شرایطی جدید برای همه
سرمربی اتلتیکو درباره وقفه سههفتهای در مسابقات گفت: «این سه هفته برای ما چیز جدیدی است، اما تلاش میکنیم خودمان را با هر شرایطی وفق بدهیم. بازیکنان آمادگی لازم را دارند و این هم بخشی از بازی است. ما در جایی هستیم که خودمان انتخاب کردهایم باشیم.»