کد خبر : 2134612 | 31 خرداد 1404 ساعت 14:31 | 33.8K بازدید | 3 دیدگاه

اشلوت واقعاً من را می‌خواست 

ویرتز فاش کرد: چرا لیورپول را انتخاب کردم

چکش حراج زده شد و فلوریان ویرتز با مبلغ ۱۳۵ میلیون یورو به لیورپول پیوست. ستاره آلمانی دلیل اصلی پیوستن به جمع قرمزها را گفت.

ویرتز فاش کرد: چرا لیورپول را انتخاب کردم

به گزارش "ورزش سه"، این انتقال، بایرن مونیخ را که امیدوار بود یکی از برجسته‌ترین استعدادهای فوتبال آلمان را به خدمت بگیرد، کاملاً کنار زد. ویرتز متولد ۲۰۰۳ نتوانست در برابر جذابیت آنفیلد، هیجان لیگ برتر و تماس‌های مداوم لیورپول مقاومت کند.

ویرتز در اولین مصاحبه‌اش با رسانه‌های رسمی لیورپول، از گفت‌وگوهایش با آرنه اشلوت، سرمربی تیم، پیش از پیوستن خبر داد: «مذاکرات همیشه بسیار مثبت بود. یادم هست در اولین دیدار، او چند موقعیت بازی را به من نشان داد و توضیح داد که چگونه می‌خواهیم بازی کنیم و من چطور می‌توانم در تیم جا بیفتم. او گفت که من بازیکنی هستم که واقعاً می‌خواهد در تیمش داشته باشد و می‌توانم ارزشی اضافه به گروه اضافه کنم. تصور کردم که بودن در این تیم و کمک به پیشرفت آن فوق‌العاده خواهد بود، چون هر هفته باید بهترین عملکردم را در زمین نشان دهم، و دقیقاً به همین دلیل اینجا هستم.»

2201121

ویرتز در لیورپول بار دیگر با جرمی فریمپونگ، هم‌تیمی سابقش در بایر لورکوزن، هم‌بازی خواهد شد: «فکر می‌کنم سه یا چهار سال کنار او بازی کردم. او بازیکنی عالی و انسانی فوق‌العاده و بسیار شوخ‌طبع است. حضورش برای هر رختکنی مفید است و در زمین هم در فاز هجومی و دفاعی کیفیت بالایی دارد. او زودتر با لیورپول قرارداد بست و البته می‌خواست من هم به او ملحق شوم. با این حال، فکر می‌کنم تصمیم را خودم گرفتم، هرچند شاید او تأثیر کوچکی داشت که در نهایت من را متقاعد کرد.»

دیدگاه‌ها