کد خبر : 2134749 | 01 تیر 1404 ساعت 09:30 | 54.9K بازدید | 17 دیدگاه

آمریکای جنوبی؟ چرا که نه

گواردیولا مقصدش پس از سیتی را اعلام کرد

پپ گواردیولا به مربیگری در آمریکای جنوبی در آینده ابراز علاقه کرد و گفت از نمایش عالی تیم‌های این منطقه شگفت‌زده نشده است.

گواردیولا مقصدش پس از سیتی را اعلام کرد

به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا اعلام کرد که پس از تجربه شور و اشتیاق هواداران و تیم‌های آمریکای جنوبی در جام جهانی باشگاه‌ها، به مربیگری در این قاره در آینده علاقه‌مند شده است.

سرمربی منچسترسیتی از عملکرد تیم‌های برزیلی و آرژانتینی و همچنین شور و نشاطی که هواداران همراه این تیم‌ها به رقابت‌ها آورده‌اند، تمجید کرد.

گواردیولا تمام دوران مربیگری خود را در اروپا گذرانده، اما پیشتر نام او با هدایت تیم ملی برزیل مطرح شده بود. این مربی اسپانیایی، که اکنون در دهمین فصل حضورش در منچسترسیتی به سر می‌برد، هنگام مطرح شدن یک سوال درباره احتمال مربیگری در آمریکای جنوبی در آینده، از فرهنگ فوتبالی این منطقه به‌ نیکی یاد کرد.

گواردیولا، که در نوامبر قرارداد جدیدی امضا کرد و تا تابستان ۲۰۲۷ با سیتی خواهد ماند، گفت: «چرا که نه؟ بسیاری از اتفاقات خوب در تاریخ فوتبال، بسیاری از چیزهای عالی، از آمریکای جنوبی آمده‌اند. به‌ویژه برزیل، کلمبیا، آرژانتین، اروگوئه، می‌توانم بگویم همه کشورها، چیزهای خوب زیادی دارند. بزرگ‌ترین بازیکنان از آنجا می‌آیند و سپس اکثر آنها به اروپا می‌روند، زیرا فرصت‌ها از نظر اقتصادی معتبرتر هستند.»

2201402

پپ ادامه داد: «من عاشق این هستم که در این تورنمنت، تیم‌های آمریکای جنوبی با تیم‌های اروپایی و قاره‌های دیگر رقابت می‌کنند. نحوه چالش کشیدنشان، نحوه رقابتشان، نحوه بازی‌شان را تحسین می‌کنم.

من نحوه دفاع کردنشان را تحسین می‌کنم، مثلاً برای بوکاجونیورز که هر گل انگار پایان دنیاست. سبک‌های مختلف، روش‌های متفاوت. واقعاً، واقعاً عالی است. من خوشحالم که هر بازی دشوار است، واقعاً خیلی سخت. به‌جز یکی دو بازی، همه دیدارها نزدیک هستند. مردم می‌گویند، چه شگفت‌انگیز، تیم اروپایی باخت. بله، به دنیای واقعی خوش آمدید، درست است؟ به دنیای ما خوش آمدید، دوستان. انگار فقط نشسته‌اید و حواستان به اتفاقات نیست، چون آنها واقعا خوب هستند.»

پیروزی ۲-۱ بایرن مونیخ مقابل بوکا جونیورز در روز شنبه، اولین شکست تیم‌های آمریکای جنوبی در این تورنمنت بود. پیش از شروع رقابت‌ها، تیم‌های اروپایی مدعیان اصلی بودند، اما گواردیولا می‌گوید از برخی نتایج شگفت‌زده نشده است.

او در پایان گفت: «برای تیم‌های آمریکای جنوبی، این رقابت ممکن است اوج و نهایت فوتبال باشد. برای تیم‌های اروپایی، این فقط یک یک رقابت فوتبالی است.»

دیدگاه‌ها