دیبروینه: رونالدو، دوستداشتنیترین اسطوره فوتبال
کوین دیبروینه، کاپیتان پیشین منچسترسیتی، پس از دیدار با رونالدو، اسطوره برزیلی، در تعطیلات خود در فرانسه، از این چهره محبوب تمجید کرد.

به گزارش "ورزش سه"، کوین دیبروینه پس از فصلی پر فراز و نشیب با منچسترسیتی و تیم ملی بلژیک، در حال لذت بردن از تعطیلات خود است. این بازیکن ۳۳ ساله که اوایل این ماه به ناپولی پیوست، در جنوب فرانسه همراه با ویرژیل فندایک، ستاره لیورپول، از آفتاب و استراحت لذت میبرد.
این دو ستاره در جریان تعطیلات با رونالدو، مهاجم افسانهای ۴۸ ساله، روبهرو شدند و با لبخند عکسی به یادگار گرفتند. دیبروینه در اینستاگرام خود با انتشار این عکس نوشت: «دوستداشتنیترین اسطوره دنیای فوتبال» و یک قلب کنار آن گذاشت.

رونالدو هماکنون در شهر بیوت فرانسه برای شرکت در بازی خیریه پاتریک موراتوغلو حضور دارد. دیبروینه و فندایک پیشتر نیز با هم تعطیلات را سپری کرده بودند و فندایک در سال ۲۰۲۲ از ستاره بلژیکی تمجید کرده بود.
با وجود رقابت شدید منچسترسیتی و لیورپول در ۷ سال گذشته، دیبروینه و فندایک صمیمیت خود در خارج از زمین فوتبال را حفظ کردهاند. فندایک در این باره گفته بود: «کسی که تا حالا باها او همتیمی نبودم، ولی دوست داشتم در لیورپول باشد، کوین دیبروینه است. به نظرم او فوقالعاده است. اگر در لیورپول بازی میکرد، ما حتی از تیمی که اکنون هستیم هم موفقتر میشدیم. او در کار با توپ، پرس کردن، گلزنی، کامل است؛ یک هافبک مدرن و یک فوتبالیست کامل. به نظرم بازیکن بینظیری است.»

دیبروینه هم پیشتر از فندایک تعریف کرده و به اسکای اسپورتس گفته بود: «او یک بازیکن کامل است. او را خوب میشناسم: پای راست، پای چپ، سرعت، قد، رهبری. تیاگو سیلوا هم فوقالعاده است، ولی فکر میکنم ویرژیل یک سر و گردن بالاتر است.»