رسمی: اردوی پرسپولیس تعویق شد
اردوی تیم پرسپولیس که قرار بود ۷ تیر برگزار شود، تعویق شده است.

به گزارش ورزش سه، اسماعیل کارتال سرمربی تیم پرسپولیس برنامه اردوی طولانی مدت را برای تیمش در نظر داشت و میخواست با برپایی اردوی دو مرحلهای در کشور ترکیه، کار خود را برای فصل جدید آغاز کند اما شرایط جدید، باعث شده تا اوضاع برای او و تیمش هم تغییر کند.
روابط عمومی پرسپولیس در این خصوص گفت: تا الان هیچ اتفاقی رخ نداده و ما فقط بحث اردو را داشتیم که قرار بود ۷ تیر آغاز شود اما باتوجه به احتمال تغییر در برنامه لیگ، منتظر هستیم سازمان لیگ برنامه جدید لیگ را بگویند و سپس درباره زمان اردو تصمیمگیری خواهد شد.
مصطفی لشکری در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنان این تیم درخواستی برای جدایی دادهاند؟ گفت: هیچ نوتیس از طرف بازیکنان و کادرفنی نداشتیم. بازیکنان و مربیان خارجی در این روزها حمایت خود را از مردم داشتند و هیچ نوتیسی نداشتند.