کد خبر : 2135444 | 04 تیر 1404 ساعت 15:44 | 7.2K بازدید | 0 دیدگاه

فینال مونیخ آخرین فرصت نبود

تورام: می‌مانم تا اینتر قهرمان اروپا شود

مارکوس تورام در نشست خبری بازی با ریورپلاته گفت که اینتر از شکست سنگین در فینال لیگ قهرمانان به خوبی ریکاوری کرده است.

تورام: می‌مانم تا اینتر قهرمان اروپا شود

به گزارش "ورزش سه"، تورام درباره شکست اینتر در فینال لیگ قهرمانان مقابل پاری‌سن‌ژرمن در مونیخ گفت: «آن آخرین فرصت ما نبود.» این مهاجم فرانسوی که در سیاتل برای دیدار با ریورپلاته آماده می‌شود، درباره آن بازی گفت: «آنچه همه دیدند اتفاق افتاد، ما با بهترین تیم جهان روبه‌رو شدیم. آن روز هیچ‌چیز برای ما درست پیش نرفت و برای آنها همه‌چیز خوب بود. نتیجه کاملاً بازتاب‌دهنده جریان بازی بود.»

تورام درباره وضعیت سری آ افزود: «در ایتالیا، فقط ما برای بردن همه جام‌ها جنگیدیم. هیچ رقابتی را اولویت‌بندی نکردیم و با تمام توان در همه حضور داشتیم. فکر نمی‌کنم هواداران فقط آن بازی آخر را به خاطر بیاورند. ما مقابل تیم‌های بزرگی مثل بارسلونا و بایرن مونیخ برابر جنگیدیم. برای من، این فصل لیگ قهرمانان فقط به فینال خلاصه نمی‌شود. ما به‌عنوان تیم رشد کردیم و نمی‌توان کل فصل را با یک بازی قضاوت کرد.»

2194165

او شکست در مونیخ را با مثال‌هایی از ورزش‌های دیگر، به‌ویژه بسکتبال، مقایسه کرد: «یانیس آنتتوکونمپو (ستاره NBA که درباره شکست و موفقیت مایکل جردن صحبت کرد) گفته که نبردن جام به معنای شکست نیست. این دیدگاه درستی در ورزش است. همه ما می‌خواهیم برنده شویم، اما مسیر هم مهم است. اگر بتوانم هر سال در فینال بازی کنم، حتماً این را امضا می‌کنم. این چیزی است که باید به خاطر بسپاریم.»

تورام درباره سرمربی جدید اینتر، کریستین کیوو، گفت: «کریستین یک اسطوره باشگاه است. اینتر در خون اوست. فکر نمی‌کنم آن فینال آخرین فرصت ما بود. تقریباً همه بازیکنان هنوز با اینتر قرارداد دارند. آن بازی را به‌عنوان آخرین شانس ندیدیم. البته ناراحتیم که آن‌گونه باختیم و فرصتی بزرگ را از دست دادیم، اما هنوز فصل‌های زیادی پیش رو داریم. من هم هنوز سال‌های زیادی در اینتر بازی خواهم کرد تا بالاخره به هدفمان برسیم. آن یک فرصت ازدست‌رفته بود، نه آخرین شانس.»

دیدگاه‌ها