کد خبر : 2135497 | 04 تیر 1404 ساعت 18:13 | 36.9K بازدید | 0 دیدگاه

مدافع لیورپول با بند ۶۰ میلیون یورویی در لورکوزن

کوانسا به زودی بازیکن لورکوزن خواهد شد و لیورپول حداقل دو سال نمی‌تواند این مدافع جوان را باز گرداند. هزینه بازگشت نیز بالاست.

مدافع لیورپول با بند ۶۰ میلیون یورویی در لورکوزن

به گزارش "ورزش سه"، جرل کوانسا در آستانه انتقالی ۳۴ میلیون پوندی (۴۰ میلیون یورو) به بایر لورکوزن است که اکنون توسط اریک تن‌هاخ، سرمربی سابق منچستریونایتد، هدایت می‌شود. این انتقال باید زمان بازی بیشتری برای این بازیکن ۲۲ ساله فراهم کند، هرچند لیورپول گزینه‌ای برای بازگرداندن او به آنفیلد در آینده برای خود نگه داشته است.

طبق گزارش فابریتزیو رومانو، گزینه لیورپول برای بازگرداندن کوانسا تا سال ۲۰۲۷ فعال نخواهد شد و در آن زمان نیز ارزشی بیش از ۶۰ میلیون یورو خواهد داشت. این به آن معناست که کوانسا باید دو فصل برای لورکوزن بازی کند تا بتواند به عنوان بازیکنی کامل‌تر به لیورپول بازگردد.

2202422

کوانسا در ۱۳ بازی لیگ برتر برای لیورپول که تحت هدایت آرنه اشلوت قهرمان شد، به میدان رفت، اما تنها چهار بازی را به عنوان بازیکن اصلی شروع کرد که دو تای آنها در هفته‌های پایانی فصل بود، زمانی که قهرمانی از قبل قطعی شده بود.

کوانسا به زودی انتقالش به لورکوزن رسمی خواهد شد، اما فرصتی برای بازی کنار بسیاری از ستارگان تیم قهرمان بوندس‌لیگای ۲۴-۲۰۲۳ لورکوزن نخواهد داشت. فلوریان ویرتز و جرمی فریمپونگ به لیورپول پیوسته‌اند، در حالی که جاناتان تاه به صورت رایگان به بایرن مونیخ، رقیب لورکوزن، منتقل شده است.

دیدگاه‌ها