کد: 213550504 تیر 1404 ساعت 18:51

در مورد این پیروزی چی می‌تونم بگم!

خاویر کنسپسیون به پیروزی دلچسب کوبا مقابل آلمان واکنش نشان داد.
در مورد این پیروزی چی می‌تونم بگم!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال کوبا در دیداری از هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ از سد تیم قدرتمند آلمان عبور کند. در این مسابقه، گوتیرز با عملکرد خیره‌کننده، ۱۹ امتیاز از حمله با نرخ موفقیت ۶۸ درصد به دست آورد و در مجموع با ۲۰ امتیاز، بهترین بازیکن زمین لقب گرفت. خوسه ماسو با ۱۴ امتیاز، و خاویر کنسپسیون به همراه مارلون یانت با ۱۱ امتیاز دیگر، از جمله مهره‌های کلیدی کوبا در این پیروزی بودند.

خاویر کنسپسیون، سرعتی‌زن باتجربه کوبایی، پس از پایان مسابقه در گفت‌وگویی با VBTV گفت: «چی می‌تونم بگم؟ خیلی خسته بودیم، ولی با انرژی مثبت زیادی وارد زمین شدیم و مقابل آلمان پیروز شدیم. سعی کردیم خستگی رو فراموش کنیم.» او با تأکید بر تأثیر روحیه تیمی، عملکرد کوبا را در این دیدار ستود و گفت که آن‌ها با وجود تمام دشواری‌های سفر و خستگی، توانستند با تمرکز بالا به یک برد ارزشمند دست پیدا کنند.

کنسپسیون همچنین درباره آینده تیمش در ادامه رقابت‌ها افزود: «فکر می‌کنم این هفته بهتر از هفته قبل عمل کنیم. این شروع خیلی خوبی بود، ولی حالا باید فراموشش کنیم و ادامه بدیم.» این اظهارات نشان می‌دهد که تیم ملی کوبا علی‌رغم شرایط سخت، با انگیزه‌ای مضاعف به میدان آمده و با بردی روحیه‌بخش مقابل آلمان، به دنبال نتایج درخشان‌تر در ادامه لیگ ملت‌هاست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

در مورد این پیروزی چی می‌تونم بگم! | ورزش سه