کد: 213551404 تیر 1404 ساعت 19:2231.7K بازدید

محکومیت ۱۸ ماهه رئیس جنجالی تایید شد

شعبه کیفری دادگاه ملی اسپانیا محکومیت لوئیس روبیالس، رئیس سابق فدراسیون فوتبال اسپانیا، را تایید کرد.
محکومیت ۱۸ ماهه رئیس جنجالی تایید شد

به گزارش "ورزش سه"، روبیالس به ۱۸ ماه جریمه روزانه ۲۰ یورو به دلیل جرم تعرض جنسی به جنیفر هرموسو، بازیکن تیم ملی زنان اسپانیا، در مراسم اهدای مدال جام جهانی زنان که در آگوست ۲۰۲۳ در سیدنی استرالیا برگزار شد، محکوم شده و این رای تایید شد.

در این حکم، بخش چهارم دادگاه همچنین تبرئه روبیالس و سه متهم دیگر این پرونده، یعنی خورخه ویلدا (سرمربی سابق تیم زنان)، آلبرت لوکه (مدیر سابق بخش فوتبال مردان) و روبن ریورا (مسئول سابق بازاریابی فدراسیون)، از اتهام اجبار را تأیید کرد.

این تصمیم تمام درخواست‌های تجدیدنظر ارائه‌شده توسط دادستانی دادگاه ملی، شاکیان خصوصی و عمومی، و همچنین وکلای مدافع روبیالس را رد کرد و حکم صادره توسط دادگاه مرکزی کیفری در تاریخ ۲۰ فوریه را به‌طور کامل تأیید نمود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

محکومیت ۱۸ ماهه رئیس جنجالی تایید شد | ورزش سه