کد: 213565905 تیر 1404 ساعت 18:2814.3K بازدید

خودروسازان با 7 نماینده در تیم امید رکورددار شدند

کارخانه بازیکن‌سازی پیکان فعال است!

پیکان تهران با داشتن 7 نماینده در لیست تازه تیم فوتبال امید ایران در بین همه باشگاه‌های ایرانی رکورددار شد.
کارخانه بازیکن‌سازی پیکان فعال است!

به گزارش "ورزش سه"، پیکان در سالیان گذشته همواره یکی از باشگاه‌های بازیکن‌ساز بوده و ستاره‌های زیادی از آکادمی این باشگاه رشد کرده و با بازی در تیم بزرگسالان به تیم های مطرح فوتبال ایران پیوستند.

خودروسازان تهرانی اگرچه سال گذشته در لیگ دسته اول حضور داشتند و توانستند جواز حضور در لیگ برتر را به دست بیاورند، اما همچنان در امر سازندگی کوشا بودند و لیست جدید تیم امید هم این مسئله را به خوبی نشان می‌دهد.

1917599

امیدرضا روانخواه که فصل گذشته در 15 هفته لیگ دسته اول هدایت پیکان را برعهده داشت و از بازیکنان جوان شاغل در این تیم شناخت خوبی دارد، امروز 50 بازیکن را به اردوی تیم امید دعوت کرد که در این بین نام 7 ستاره جوان شاغل در باشگاه پیکان تهران هم به چشم می‌خورد.

رضا غندی‌پور (مهاجم)، افشین صادقی (وینگر)، علی‌اکبر رنجبر (مدافع راست)، عرفان جمشیدی (وینگر)، ارشیا وثوقی‌فر (مدافع چپ)، علیرضا افخم (هافبک) و آرمین عباسی (دروازه‌بان) 7 محصول باشگاه پیکان هستند که نظر روانخواه را به خود جلب کرده‌اند و به اردوی تیم امید خواهند رفت.

2202660
باشگاه پیکان با پوستری که تصویر 7 بازیکن دعوت شده به تیم امید در آن دیده می شود، برای ستاره های جوان خود آرزوی موفقیت کرد و به آنها لقب «پسران پیکان» داد.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار