کد خبر : 2135666 | 05 تیر 1404 ساعت 19:18 | 37K بازدید | 0 دیدگاه

آینده نامشخص ستاره آرژانتینی

به‌خاطر جام جهانی پیشنهاد عربستان را رد کردم

نیکولاس اوتامندی، کاپیتان بنفیکا، به دنبال ادامه رقابت در سطح بالاست و فصل بعد به لیگ عربستان نخواهد رفت.

به‌خاطر جام جهانی پیشنهاد عربستان را رد کردم

به گزارش "ورزش سه، نیکو اوتامندی هنوز تصمیم نهایی درباره آینده‌اش پس از جام باشگاه‌های جهان، که قراردادش با بنفیکا به پایان می‌رسد، نگرفته است. با این حال، او یک چیز را قطعی می‌داند: می‌خواهد در سطح بالایی به رقابت ادامه دهد، به‌ویژه با توجه به جام جهانی که یک سال دیگر برگزار می‌شود.

اوتامندی در مصاحبه با رادیو لا رِد آرژانتین گفت: «پیشنهادهایی از چند باشگاه دارم، اما هدفم ادامه رقابت و ماندن در رادار تیم ملی است. پیشنهادهایی از عربستان دریافت کردم، اما آنها را رد کردم، چون یک سال تا جام جهانی باقی مانده است.»

او افزود: «هنوز تا جام جهانی زمان زیادی مانده، اما هدفم این است که فصل به فصل پیش بروم، عملکرد خوبی داشته باشم و شانس حضور در جام جهانی را به دست آورم.»

2199941

اوتامندی که تمام افتخارات ممکن را با تیم ملی آرژانتین کسب کرده، گفت: «با وجود اینکه بسیاری خواستار بازنشستگی‌ام هستند، هنوز ادامه می‌دهم. انتقادها انگیزه من هستند.»

درباره تیم ملی، اوتامندی معتقد است لیونل مسی در جام جهانی حضور خواهد داشت. او همچنین درباره جدایی دی ماریا از بنفیکا و بازگشت او به روزاریو سنترال گفت: «او به خانه‌اش برمی‌گردد. خوشحال و هیجان‌زده است. همچنان با همان جاه‌طلبی به رقابت ادامه خواهد داد.»

اوتامندی درباره جام باشگاه‌های جهان گفت: «تورنمنت بسیار متعادل و پربرخوردی است. ما برابر بایرن به پیروزی مهمی دست یافتیم و هدفمان را محقق کردیم. حالا یک جام جهانی دیگر آغاز می‌شود.»

2199940

او همچنین به بازی مقابل بوکا جونیورز اشاره کرد و تأکید کرد که شادی پس از گل تساوی، تحریک هواداران بوکا نبود، هرچند که او هوادار پروپاقرص ریورپلاته است: «مثل بقیه شادی کردم، مثل بازی مقابل برزیل. این برای هواداران بوکا نبود.»

در آستانه بازی یک‌هشتم نهایی مقابل چلسی، اوتامندی از دیدار دوباره با انزو فرناندز، هم‌وطنش که از بنفیکا به چلسی پیوست، صحبت کرد: «او من را می‌شناسد و فکر نمی‌کنم پا را فراتر بگذارد. در طول جام باشگاهی صحبت کردیم و حالا هر کدام برای تیم خودمان می‌جنگیم.»

دیدگاه‌ها