کد خبر : 2135823 | 06 تیر 1404 ساعت 21:41 | 25.3K بازدید | 0 دیدگاه

آرژانتین تیم بسیار خوبی داشت؛

اسماعیل‌نژاد: امیدوارم مصدومیت مرتضی جدی نباشد!

امین اسماعیل نژاد میگوید که نمیداند در ست سوم و چهارم چه اتفاقی رخ داد اما از پیروزی تیم ملی ایران با حمایت هواداران خوشحال است.

اسماعیل‌نژاد: امیدوارم مصدومیت مرتضی جدی نباشد!

به گزارش "ورزش سه"، امین اسماعیل‌نژاد پس از پیروزی سه بر یک تیم ملی والیبال ایران مقابل آرژانتین در دومین بازی از هفته دوم رقابت‌های لیگ ملت‌‌های ۲۰۲۵ اظهار داشت: اول از همه شکر می کنم از همه هوادارانی که در سالن مسابقه حضور داشتند و تیم ایران را حمایت کردند. در ست دوم خیلی خوب شروع کردیم. نمی دانم چه اتفاقی در ست سوم و چهارم افتاد اما در نهایت بازی را بردیم.

وی درمورد مصدومیت مرتضی شریفی خاطرنشان کرد: مرتضی شریفی دچار مصدومیت شد، اما نمی دانم وضعیت او چگونه است و شرایط او باید بررسی شود. من باید بگویم که به مرتضی نیاز داریم و امیدوارم به زودی به تیم ملحق شود.

اسماعیل‌نژاد درمورد تیم والیبال آرژانتین گفت: آنها تیم خیلی خوبی هستند و بازیکنان زیادی دارند که خیلی خوب بازی می‌کنند. بابت بازی خوبی که ارائه کردند باید به آنها تبریک بگویم. من فقط می توانم به آنها بگویم که موفق باشید!

مردان والیبال ایران در ادامه این رقابت‌ها و در شهر بلگرد به مصاف تیم‌ آلمان می‌روند که این دیدار از ساعت ۱۸ روز شنبه هفتم تیر آغاز می‌شود.

دیدگاه‌ها