کد خبر : 2135869 | 07 تیر 1404 ساعت 09:47 | 30.6K بازدید | 32 دیدگاه

نگرانی رافینیا برای سلامتی بازیکنان

اعتراض ستاره بارسا به جام جهانی باشگاه‌ها

رافینیا به برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها و نداشتن فرصتی برای استراحت بازیکنان اشاره کرد.

اعتراض ستاره بارسا به جام جهانی باشگاه‌ها

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها به فاصله کوتاهی پس از پایان وقفه دیدارهای ملی ماه ژوئن شروع شد و همین اتفاق باعث شد که بسیاری از بازیکنان پس از اتمام رقابت‌های لیگ در فصل گذشته و حضور در تیم‌های ملی فرصتی برای استراحت در این تابستان نداشته باشند.

این وضعیت انتقادهای بسیاری را از تصمیمات مدیران فیفا به همراه داشت و حالا رافینیا هم به جمع این منتقدان اضافه شده است. او در این باره به خبرنگاران گفت: «صرف‌ نظر کردن از تعطیلات به‌ خاطر یک اجبار، کار دشواری است. برای مثال، مارکینیوش و برالدو از پاری‌ سن‌ ژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کردند، حتی فرصت جشن گرفتن درست‌ و حسابی را هم نداشتند و به آمریکای جنوبی سفر کردند تا برای تیم ملی‌شان بازی کنند. بازی دوم که تمام شد، مستقیماً برگشتند تا برای باشگاه‌شان در جام جهانی باشگاه‌ها به میدان بروند. آنها هنوز هم استراحتی نداشته‌اند.»

2194504

رافینیا همچنین اطمینان داد که از نظر جسمی و ذهنی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد تا فصل آینده را که تیم بارسلونا از دو هفته دیگر برای آن آماده‌ می‌شود، پشت سر بگذارد: «هیچ جایی برای غم یا افسردگی بابت هیچ چیز وجود ندارد، چه به خاطر آمدن کسی یا نرفتن کسی. همان‌طور که گفتم، هر هم‌ تیمی‌ که با نیت تلاش و کمک به تیم بیاید، هم از سوی من و هم دیگر بازیکنان به گرمی پذیرفته خواهد شد. این مهم‌ترین نکته است.»

دیدگاه‌ها