آغوش باز پاتریس کارترون برای تیم جدیدش
پاتریس کارترون در در یک قدمی بازگشت به فوتبال قطر و تیم سابقش، امصلال قرار دارد.

به گزارش ورزش سه، پاتریس کارترون، سرمربی فرانسوی که در نیمفصل گذشته هدایت سپاهان را برعهده گرفته بود، خیلی زود مسیر خود را از فوتبال ایران جدا کرد و حالا در آستانه بازگشت به قطر قرار دارد؛ کشوری که در آن تجربهای موفق با امصلال را پشت سر گذاشته بود.
وبسایت کورا امروز اعلام کرده که باشگاه امصلال طی روزهای اخیر به صورت جدی با کارترون وارد مذاکره شده و این سرمربی اوایل هفته گذشته در قطر حضور یافته تا روند نهایی توافق را طی کند. این وبسایت همچنین ادعا کرده که این سرمربی فرانسوی با آغوش باز از این فرصت برای شروع یک ماجراجویی جدید در خارج از لیگ ایران استقبال کرد.

کارترون که سابقه قهرمانی در جام ستارگان قطر همراه با ام صلال را دارد، پیشتر سرمربی دو باشگاه بزرگ مصر یعنی الاهلی و الزمالک نیز بوده است و همچنین سابقه هدایت تیمهایی مثل النصر و التعاون را نیز در کارنامه دارد.
در صورتی که این توافق نهایی شود، کارترون پس از تنها چند ماه حضور در لیگ ایران، دوباره به قطر بازخواهد گشت تا بار دیگر هدایت تیمی را برعهده بگیرد که پیشتر با آن طعم قهرمانی را چشیده بود.