کد: 213598907 تیر 1404 ساعت 19:33

در انتظار امضای قرارداد و رونمایی از حبیبی‌نژاد

گزینه استقلال بالاخره رضایتنامه گرفت

مراحل انتقال هافبک هجومی چادرملو به استقلال نهایی شده و قرارداد او در سریع‌ترین زمان ممکن امضا می‌شود.
گزینه استقلال بالاخره رضایتنامه گرفت

به گزارش "ورزش سه"، هادی حبیبی‌نژاد یکی از گزینه های مد نظر استقلال در نقل و انتقالات تابستانی بود که خودش هم علاقه زیادی به حضور در جمع آبی‌پوشان داشت. موضوع مهم بعد از توافقاتی که میان حبیبی‌نژاد و استقلال شکل گرفت، دریافت رضایتنامه این بازیکن از باشگاه چادرملو اردکان بود.

با توجه به قراردادی که این هافبک 29 ساله با باشگاه چادرملو دارد، جدایی او منوط به جلب رضایت این باشگاه است. از این رو مذاکرات استقلال و چادرملو طی روزهای آینده پیشرفت خوبی داشت و حالا باشگاه اردکانی نیز راضی به جدایی حبیبی نژاد شده است.

با توجه به رضایت باشگاه چادرملو برای جدایی هافبک هجومی خود، حالا به زودی قرارداد حبیبی‌نژاد با استقلال هم در سریع‌ترین زمان ممکن امضا خواهد شد و شاهد رونمایی باشگاه آبی‎پوش پایتخت از هافبک هجومی تازه خود خواهیم بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
90اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار