کد خبر : 2136102 | 08 تیر 1404 ساعت 13:47 | 14.4K بازدید | 12 دیدگاه

آخرین وضعیت ورزشگاه پنجاه هزار نفری برای لیگ برتر

مدیرکل ورزش و جوانان فارس اعلام کرد بازسازی ورزشگاه پارس با سرعت بیشتری دنبال می‌شود تا این مجموعه برای میزبانی از رقابت‌های لیگ برتر آماده شود.

آخرین وضعیت ورزشگاه پنجاه هزار نفری برای لیگ برتر

به گزارش ورزش سه، با صعود تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز به رقابت‌های لیگ برتر، نگاه‌ها بار دیگر به ورزشگاه پارس دوخته شده است؛ مجموعه‌ای که این روزها درگیر عملیات بازسازی و تجهیز برای میزبانی از سطح اول رقابت‌های فوتبال در ایران است. در حالی که نگرانی‌هایی درباره آماده‌سازی به‌موقع این ورزشگاه برای فصل پیش‌رو وجود دارد، رحیم خداجو، مدیرکل ورزش و جوانان فارس، در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار ما، ضمن تشریح آخرین اقدامات عمرانی و فنی، از اراده جدی مدیران استان برای آماده‌سازی کامل و شایسته این مجموعه سخن گفت.

خداجو در ابتدای این گفت‌وگو تأکید کرد: با اقدامات خوبی که طی ماه‌های گذشته صورت گرفته، امیدواریم بتوانیم ورزشگاه پارس را به‌زودی برای میزبانی مسابقات لیگ برتر و بازی‌های تیم فجر مهیا کنیم. این موضوع نه‌تنها یک مطالبه ورزشی، بلکه خواسته‌ای مردمی است که با تمام توان در حال تحقق آن هستیم.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی از ورزشگاه و اقدامات عمرانی انجام‌شده، افزود: در بخش پیست تارتان، با همکاری شهردار شیراز، عملیات خاک‌برداری انجام شده و زیرسازی با استفاده از ماشین‌آلات سنگین و غلطک‌های مخصوص آغاز گردیده است. پیمانکار این بخش نیز مشخص شده و طی یکی دو روز آینده، بتن‌ریزی و آماده‌سازی نهایی برای اجرای روکش تارتان آغاز خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس همچنین از آغاز عملیات نصب دوربین‌های پایش تصویری در ورزشگاه خبر داد و گفت: پیمانکار مربوطه مشغول به کار است و بخش‌های امنیتی و نظارتی مجموعه نیز در حال به‌روزرسانی است. این اقدامات، فضای ایمن‌تر و حرفه‌ای‌تری برای برگزاری رقابت‌ها فراهم خواهد کرد.

2203342

خداجو همچنین اعلام کرد در بخش روشنایی و نصب پروژکتورها نیز گام مهمی برداشته شده است. او گفت: با حمایت و پیگیری استاندار فارس، ترک تشریفات قانونی صورت گرفته و قرارداد مربوط به سیستم روشنایی منعقد شده که در روزهای آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی در ادامه به وضعیت زمین چمن ورزشگاه اشاره کرد و افزود: پیمانکار این بخش از یک ماه گذشته فعالیت خود را آغاز کرده و عملیات آماده‌سازی و نگهداری چمن با جدیت در حال انجام است. هدف این است که زمین چمن در بهترین شرایط ممکن برای شروع رقابت‌ها آماده شود.

به گفته خداحو، در بخش تأسیسات و موتورخانه نیز قرارداد با پیمانکار منعقد شده و مشکلات موجود طی چند روز آینده مرتفع خواهد شد. همچنین به‌روزرسانی سیستم آبیاری چمن در دستور کار قرار گرفته است. خداجو می‌گوید: در حال حاضر پیمانکار با تلاش ویژه‌ای در حال ترمیم و حفظ کیفیت چمن است و مکانیزه‌سازی سیستم آبیاری نیز با جدیت دنبال می‌شود تا دغدغه‌ای در این زمینه باقی نماند.

او افزود: با همدلی میان مسئولان استان و حمایت مستقیم استاندار، بسیاری از مشکلات ورزشگاه در حال رفع شدن است. در نشستی که با حضور معاون استاندار برگزار شد، بخشی از مراحل قانونی پروژه‌ها با همراهی ایشان تسهیل شد تا زمان را از دست ندهیم.

در پایان، مدیرکل ورزش و جوانان فارس با نگاهی امیدوارانه اظهار کرد: اراده‌ای جدی در استان برای آماده‌سازی ورزشگاه پارس شکل گرفته است. ما در اداره کل با همراهی و همدلی همه‌جانبه در تلاش هستیم تا این مجموعه به جایگاهی درخور شأن ورزش فارس و کشور برسد و بتوانیم خاطره‌ساز روزهای پرافتخار برای جوانان این دیار باشیم.

دیدگاه‌ها