کد خبر : 2136405 | 10 تیر 1404 ساعت 08:30 | 54.1K بازدید | 156 دیدگاه

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت! (عکس)

فهد بن نافل، رئیس باشگاه الهلال، پس از گل چهارم تیمش مقابل منچسترسیتی، نتوانست احساساتش را کنترل کند و در میان تشویق هواداران به گریه افتاد.

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت! (عکس)

به گزارش ورزش سه، الهلال و منچسترسیتی در جدالی نفس‌گیر از مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها به مصاف هم رفتند. شاگردان سیمونه اینزاگی در حالی که در نیمه نخست با یک گل از حریف عقب بودند، موفق شدند در نیمه دوم بازی را برگردانند و در وقت‌های اضافه کار را به پایان برسانند. الهلال گل تساوی را با ضربه مارکوس لیوناردو در دقیقه ۴۶ به ثمر رساند. سپس مالکوم در دقیقه ۵۲ و کالیدو کولیبالی در دقیقه ۹۴ دروازه ادرسون را گشودند تا نتیجه‌ای دراماتیک شکل بگیرد. با این حال، سیتی هر بار با قدرت پاسخ داد و بازی تا دقیقه ۱۱۳ مساوی پیش رفت.

اما سرنوشت بازی در وقت‌های اضافه و با ضربه تمام‌کننده مارکوس لیوناردو رقم خورد؛ جایی که ارسال دقیق ساویچ با ضربه سر قدرتمندش همراه شد، ادرسون توپ را مهار کرد اما در برگشت، مهاجم برزیلی الهلال با ضربه‌ای دقیق و مطمئن توپ را به تور دوخت.

در همین لحظه بود که دوربین‌ها رئیس باشگاه الهلال را شکار کردند؛ فهد بن نافل که نتوانست احساساتش را پنهان کند و در حالی که اشک می‌ریخت، با چشمان خیس به تشویق ایستاده بود. صحنه‌ای که تصویری ماندگار از اوج افتخار و فشار روانی یک مسابقه بزرگ را ثبت کرد.

2203846

او با چشمانی اشک‌بار، لحظاتی در آغوش اعضای باشگاه و تیم قرار گرفت و همراه با هواداران، صعود تیمش را جشن گرفت. اشک‌هایی که نماد غرور بود؛ غرور از شکست تیمی که قهرمان اروپا است و یکی از مدعیان اصلی این رقابت‌ها به‌شمار می‌رفت.

الهلال با این برد درخشان، به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافت و حالا باید جمعه‌شب مقابل فلومیننزه برزیل قرار گیرد. دیداری که با توجه به نمایش پرقدرت آبی‌ها، می‌تواند عرصه‌ای برای خلق یک شگفتی دیگر باشد.

این برد شاید بن نافل را که در دو سال گذشته با خریدهای بزرگ مورد توجه قرار گرفته بود، به جایگاه متفاوتی هم رسانده و حداقل از فشارها بر روی خود کاسته باشد. جایی که تیم الهلال شاید با رهبری او به سراغ خریدهای بزرگتر در نقل و انتقالات تابستانی هم برود تا برای قهرمانی در لیگ نخبگان بسته شود.

دیدگاه‌ها