کد خبر : 2136992 | 13 تیر 1404 ساعت 16:52 | 4.6K بازدید | 0 دیدگاه

جریمه بسیار سنگین برای ارسال تصاویر به معاندین

ارسال تصاویر به رسانه‌های معاند در شرایط جنگی می‌تواند تا ۲۵ سال حبس در پی داشته باشد.

جریمه بسیار سنگین برای ارسال تصاویر به معاندین

به گزارش ورزش سه،  تسنیم نوشت: در پی تصویب اولیه طرح "تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی"در جلسه علنی دوم تیرماه ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی، مجازات سنگینی برای ارسال فیلم و تصاویر به رسانه‌های معاند یا بیگانه در نظر گرفته شده است. این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده و نیازمند تأیید شورای نگهبان است.

وحید سلطانی پاجی، حقوقدان و جرم‌شناس، درباره مفاد این طرح اظهار کرد: بر اساس این طرح، ارسال فیلم و تصاویر به شبکه‌های معاند یا بیگانه که در صورت انتشار، نوعاً موجب تضعیف روحیه عمومی، ایجاد تفرقه یا خدشه به امنیت ملی شود، مشمول مجازات بیش از دو تا پنج سال حبس تعزیری و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی خواهد بود.

وی افزود: در این طرح به تشدید مجازات در زمان جنگ یا شرایط امنیتی و نظامی اشاره شده است که تشخیص آن با شورای‌عالی امنیت ملی است. در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود.