کد خبر : 2138397 | 21 تیر 1404 ساعت 10:42 | 14.7K بازدید | 5 دیدگاه

شنبه صبح: غرامت چهار میلیارد تومانی ملوان!

باشگاه ملوان بندرانزلی به پرداخت چندین میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شده است.

شنبه صبح: غرامت چهار میلیارد تومانی ملوان!

به گزارش "ورزش سه"، در پی شکایت سعید دقیقی از باشگاه ملوان بندرانزلی، کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال این باشگاه را محکوم کرد. بر اساس این رای، باشگاه ملوان باید مبلغ ۲۶ میلیارد ریال (معادل ۲٫۶ میلیارد تومان) بابت اصل خواسته و ۱٫۱ میلیارد ریال (معادل ۱۱۰ میلیون تومان) برای هزینه دادرسی به سعید دقیقی پرداخت کند. در مجموع، مبلغ قابل پرداخت به ۲۷٫۱ میلیارد ریال (معادل ۲٫۷۱ میلیارد تومان) می‌رسد.

ماجرا به یک سال پیش برمی‌گردد که در پی جدایی مهدی تارتار از نیمکت ملوان، مدیران این باشگاه بندرانزلی با سعید دقیقی به توافق رسیدند و او کارش را شروع کرد. منتها عمر این همکاری دو سه هفته بیشتر نبود و مسائل مالی به چالشی جدی میان مدیریت و سرمربی وقت ملوان تبدیل شد.

2207017

در نهایت سعید دقیقی تصمیم به جدایی گرفت اما همان زمان خبر رسید که قصد دارد بابت قراردادش از این باشگاه شکایت کند. اتفاقی که حالا مشخص است رخ داده و کمیته انضباطی نیز به نفع او رای خود را صادر کرده است.

باشگاه ملوان در آرای جداگانه و در پی شکایت ابراهیم شکوری و مهرداد کریمیان نیز جرایمی را باید پرداخت کند. بر این اساس:

کمیته وضعیت بازیکنان، این باشگاه را به پرداخت ۴ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال (معادل ۴۲۹ میلیون تومان) به ابراهیم شکوری و همچنین پرداخت ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (معادل ۶۵۰ میلیون تومان) به مهرداد کریمیان محکوم کرده بود. این احکام که به ترتیب شامل ۱۶۵ میلیون و ۱۶۵ هزار ریال (معادل ۱۶٫۵ میلیون تومان) و ۲۵۰ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال (معادل ۲۵ میلیون تومان) هزینه دادرسی نیز می‌شد.

دیدگاه‌ها