کد خبر : 2138399 | 21 تیر 1404 ساعت 10:44 | 38.1K بازدید | 47 دیدگاه

مخالفت دوباره با انتقال علی کریمی به استقلال

ستاره مدنظر ساپینتو، خوشحال و خندان در ترکیه!

باشگاه کایسری اسپور مخالفت خود را با انتقال علی کریمی به استقلال اعلام کرده است.

ستاره مدنظر ساپینتو، خوشحال و خندان در ترکیه!

به گزارش "ورزش سه"، علی کریمی یکی از ستاره های مد نظر ریکاردو ساپینتو برای تقویت خط هافبک استقلال بود؛ این هافبک باتجربه که در عضویت باشگاه کایسری اسپور ترکیه است، مذاکراتی با استقلالی ها داشت و حتی گفته می‌شد که شخصا با مدیران باشگاه توافقاتی داشته ، اما حالا انتقال او در آستانه منتفی شدن قرار گرفته است.

از قرارداد کریمی با باشگاه کایسری اسپور ترکیه دو فصل دیگر باقیمانده و طبیعتا مسئولان استقلال برای جذب او نیاز به اخذ رضایت از این باشگاه داشتند. با وجود رایزنی های متعددی که استقلالی‌ها با مدیران ترک تبار داشتند، اما تاکنون توافقی حاصل نشده است.

2207093
ویدئویی که باشگاه کایسری اسپور از تمرین دیروز خود منتشر کرده ، نشان می‌دهد علی کریمی با روحیه ای بالا کارش را در تیم ترکیه ای جلو می برد.

در این خصوص باشگاه کایسری اسپور ابتدا در خواست مبلغ 400 هزار دلاری را برای رضایتنامه علی کریمی کرد که استقلالی‌‎ها برای گرفتن تخفیف از آنها اقدام کردند. با این حال، حرف جدید مدیران کایسری اسپور مخالفت با جدایی ستاره ایرانی خود بوده و این در حالی است که علی کریمی هم در بحث مالی با مدیران باشگاه استقلال به توافق نهایی نرسیده است.

با توجه به شواهد موجود به نظر می‌رسد پرونده حضور علی کریمی در استقلال بسته شده و بعید است اتفاق خاصی درباره تحقق حضور این هافبک ایرانی از لیگ ترکیه در جمع آبی پوشان وجود رقم بخورد.

دیدگاه‌ها