کد خبر : 2138903 | 23 تیر 1404 ساعت 19:17 | 9.5K بازدید | 26 دیدگاه

هویت فوتبالی ما از دست رفته است

آلمان در خانه حذف شد ولی گفتند قهرمان شده!

ماتیاس سامر، مدیر ورزشی سابق بایرن و مانشافت، با انتقادی تند، افول فوتبال آلمان را زیر سوال برد.

آلمان در خانه حذف شد ولی گفتند قهرمان شده!

به گزارش "ورزش سه"، در مصاحبه‌ای با هفته‌نامه کیکر، مدیر ورزشی سابق تیم ملی آلمان و مشاور فعلی بروسیا دورتموند، به صراحت از گم شدن هویت فوتبال آلمان انتقاد کرد: «ما همیشه به‌عنوان تیمی منسجم، مستحکم و ماشینی بی‌نقص بازی می‌کردیم. حالا در بهترین حالت، یک ماشین کوچک هستیم.»

سامر ۵۷ ساله معتقد است مشکل عمیق است: «تعادل بین نوآوری و سنت را از دست داده‌ایم. فوتبال آلمان دیگر نمی‌داند چه چیزی را نمایندگی می‌کند. فوتبال آلمان امروز یعنی چه؟ من که نمی‌توانم آن را بشناسم.» 

2099158

این تأمل تلخ به عملکرد آلمان در یورو ۲۰۲۴ نیز مربوط می‌شود که با حذف در مرحله یک‌چهارم نهایی به پایان رسید: «ما مرحله یک‌چهارم نهایی را طوری جلوه دادیم که انگار قهرمانی کسب کرده‌ایم. داریم متوسط بودن را به‌عنوان برتری جشن می‌گیریم.» 

سامر به تندی ادامه داد: «باید شجاعت گفتن حقیقت را داشته باشیم. در کشور خودمان در یک‌چهارم نهایی حذف شدیم، همین. اما ترجیح می‌دهیم همه‌چیز را شیرین جلوه دهیم تا از درگیری اجتناب کنیم.»

با وجود ناامیدی، سامر با اشتیاق به آینده بروسیا دورتموند نگاه می‌کند، جایی که ممکن است نقش مشاوره‌ای خود را تا سال ۲۰۲۷ تمدید کند: «من این باشگاه را دوست دارم. می‌خواهم به بهبود آن کمک کنم.» 

اما او بازگشت به مربیگری را رد کرد: «دیگر مربیگری نمی‌کنم و نقش عملیاتی دیگری هم قبول نخواهم کرد. از وضعیت فعلی‌ام راضی‌ام»، 

دیدگاه‌ها