به گزارش "ورزش سه"، سرخپوشان پایتخت عصر امروز (سهشنبه) تمرین نوبت دوم خود را مانند روزهای گذشته اردو از ساعت پنج و نیم عصر آغاز کردند. این در حالی است که صبح امروز بازیکنان پرسپولیس در سالن بدنسازی حضور داشتند و این بار در زمین تمرین کار خود را انجام دادند.
این تمرین که ۸۰ دقیقه به طول انجامید در دقایق پایانی با بارش باران بود که هوای فرحبخشی را ایجاد کرد تا بازیکنان با روحیه بهتر از قبل با سختی و فشار تمرینات اردو مواجه شوند.
بازیکنان ابتدا زیر نظر مربی بدنساز به گرم کردن پرداختند. پس از آن در دو گروه پاسکاری و جابهجایی در زمین را انجام دادند. حفظ توپ در فضای کوچک و فشرده دیگر بخش تمرین بود و آیتم پایانی که ۲۰ دقیقه به طول انجامید؛ بازی تاکتیکی بود که بعد از صحبتهای سرمربی و تشریح خواستههای فنی از سوی وحید هاشمیان انجام شد.
در این تمرین هم مانند روزهای گذشته تعدادی از تماشاگران ترکیهای، تلاش سرخها و دورسون را به نظاره نشستند. سردار دورسون نیز با آنها عکس یادگاری گرفت و برخورد جالبی با طرفداران خود داشت.
تیم پرسپولیس سه روز بعد اولین بازی دوستانه خود را مقابل آلانیا اسپور برگزار خواهد کرد.