کد: 223384703 دی 1404 ساعت 19:582.1K بازدید

نه حال امین اسماعیل‌نژاد خوب است نه تیم بیچاره‌اش

آکوش بلدیه‌اسپور با حضور امین اسماعیل‌نژاد برابر صدرنشین سوپرلیگ ترکیه شکست خورد.
نه حال امین اسماعیل‌نژاد خوب است نه تیم بیچاره‌اش

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های سوپرلیگ والیبال ترکیه، تیم آکوش بلدیه‌اسپور که امین اسماعیل‌نژاد، ستاره والیبال ایران، را در ترکیب خود دارد، به مصاف تیم قدرتمند و صدرنشین زراعت‌بانک رفت. همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، آکوش کار دشواری مقابل یکی از پرستاره‌ترین تیم‌های والیبال جهان داشت و در نهایت با نتیجه ۳ بر ۱ مغلوب حریف خود شد.

در این دیدار، زراعت‌بانک ست‌های اول، دوم و چهارم را به ترتیب با نتایج ۲۵–۲۳، ۲۵–۱۶ و ۲۵–۱۴ از آن خود کرد و تنها ست سوم را با نتیجه ۲۵–۲۱ به آکوش واگذار کرد. اختلاف کیفیت دو تیم در جریان بازی کاملاً مشهود بود و تیم صدرنشین با برتری در سرویس و حمله، کنترل مسابقه را در دست داشت.

امین اسماعیل‌نژاد که پس از انتقال به سوپرلیگ ترکیه و پیوستن به آکوش هنوز نتوانسته شرایط درخشان فصل گذشته خود در باشگاه اسکرا بلخاتوف لهستان را تکرار کند، در این مسابقه تنها در دقایقی کوتاه به میدان رفت و موفق به کسب امتیاز نشد. آکوش نیز همچنان در پایین جدول قرار دارد و برای بقا در سوپرلیگ ترکیه، روزهای سختی را پیش رو خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار