کد: 213955827 تیر 1404 ساعت 04:309.9K بازدید

معارفه دو سرمربی جدید به لیگ برتر (عکس)

قاسم حدادی‌فر و پیروز قربانی امروز نه به عنوان بازیکن که در قامت مربی آماده هستند تا فصل جدیدی از لیگ برتر را آغاز کنند.
معارفه دو سرمربی جدید به لیگ برتر (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، عصر روز چهارشنبه 25 تیر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان، دو تیم ذوب آهن و فجر سپاسی به مصاف هم رفتند. دیداری که فارغ از نتیجه و برد 1-0 گاندوها در آن، نقطه شروعی خاص برای هر دو تیم به حساب می‌آید.

دیدار تدارکاتی ذوب‌آهن و فجر سپاسی در واقع صحنه تولد دو کاراکتر جدید در لیگ برتر بود. قاسم حدادی‌فر، کاپیتان سابق ذوب‌آهن که حالا اولین تجربه سرمربی‌گری خود را آغاز کرده، در مقابل پیروز قربانی، مربی صاحب سبک فجر سپاسی ایستاد - دو چهره جوان که نماینده نسل جدید مربیان ایرانی هستند.

2208958

هم قاسم و هم پیروز که تا همین دهه قبل درون مستطیل سبز بودند، حالا در کنار خط طولی، در لیست مربیان جوان لیگ بیست و پنجم، برای ماجراجویی های تازه پا می‌گذارند. در شرایطی که باشگاه‌های ایرانی معمولً به دنبال مربیان باتجربه هستند، انتخاب این دو مربی جوان نشان‌دهنده نوعی تغییر نگرش در مدیریت فوتبال هم هست.

2208959

حالا حدادی فر و قربانی در نقطه اوج دوران مربیگری خود عکسی به یادگار انداخته‌اند. قابی که قرار است از یک ماه آینده، رنگ و بویی رسمی به خود بگیرد و روزهایی را وارد زندگی حرفه‌ای آنها کند که تا به حال مانندش را تجربه نکرده‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار