کد: 213963827 تیر 1404 ساعت 14:2422.7K بازدید

جانشین خانزاده روی پیاتزا را سفید کرد

امیرحسین اسفندیار دومین امتیازآور ایران در دیدار برابر چین بود.
جانشین خانزاده روی پیاتزا را سفید کرد

به گزارش "ورزش سه"، در بازی اول ایران در هفته سوم لیگ ملتها مقابل لهستان بود که پوریا حسین خانزاده دچار یک آسیب دیدگی جزئی شد و دیگر نتوانست به بازی ادامه دهد تا نتواند در بازی دوم ایران مقابل چین اگرچه روی نیمکت حضور داشت، به میدان برود.

اما روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران که در همین زمان کوتاه شناخت خوبی از بازیکنان ایران پیدا کرده، در بازی با چین از امیرحسین اسفندیار به عنوان جانشین پوریا خانزاده استفاده کرد و نتیجه نیز گرفت. امیرحسین اسفندیار با وجود اینکه چند اشتباه از جمله تبدیل به امتیاز نکردن یک توپ باد آورده از دریافت چینی‌ها را داشت، اما در ادامه توانست عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد و دومین امتیازآور ایران لقب بگیرد.

اسفندیار در بازی با چین 12 امتیاز که شامل 8 حمله، 2 دفاع و 2 امتیاز سرویس بود را به دست آورد و پس از مرتضی شریفی، امتیازآورترین بازیکن ایران شد. اسفندیار با توجه به حضور دو ساله‌اش در لیگ چین، به خوبی توانست از این تجربه استفاده کند و به کمک تیم ملی والیبال ایران بیاید و جای خالی پوریا حسین خانزاده را پر کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار