به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورایس پس از انتخاب بهعنوان سرمربی الوحده امارات تصمیم گرفت تیمش را برای اردوی آمادهسازی به آلمان ببرد که هیچیک از بازیکنان ایرانی به علت عدم صدور ویزا نتوانستند در این تمرینات حاضر باشند، اما محمد قربانی از امروز خودش را به سرمربی پرتغالی معرفی کرد.
محمد قربانی که برخلاف احمد نوراللهی در الوحده ماندنی شده، به علت عدم صدور ویزا نتوانسته بود در دو هفته اخیر در جمع همتیمیهایش حاضر باشد که این انتظار بالاخره پایان یافت و این ملیپوش ایرانی امروز در کنار دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.
قربانی که در نقل و انتقالات زمستانی سال گذشته از اورنبورگ روسیه به الوحده پیوست و در دور برگشت لیگ برتر امارات 11 بازی انجام داد و یک گل به ثمر رساند، از امروز با سفر به آلمان دوباره کارش را در همین تیم آغاز کرد تا آماده شروع فصل جدید شود.
مبین دهقان، دیگر بازیکن ایرانی الوحده که جدیدا با این باشگاه قرارداد امضاء کرده نیز فعلا در تمرینات پیش فصل تیم جدیدش در آلمان حضور ندارد که مشخص نیست راهی این کشور خواهد شد یا در بازگشت کاروان تیم به امارات در تمرینات شرکت میکند.