کد: 213973328 تیر 1404 ساعت 00:4822.8K بازدید

جیانی: یار کلیدی آنها اسماعیل نژاد است؛

سرمربی فرانسه خطرناکترین بازیکن ایران را معرفی کرد!

سرمربی تیم ملی والیبال فرانسه گفت: تیم ایران هویت و سبک بازی خوبی دارد و باید منتظر یک مسابقه سخت باشیم.
سرمربی فرانسه خطرناکترین بازیکن ایران را معرفی کرد!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران ساعت ۲۲ روز شنبه ۲۸ تیرماه در سومین مسابقه خود در هفته سوم لیگ ملت‌ها به مصاف فرانسه قهرمان المپیک می‌رود.

سرمربی تیم والیبال فرانسه درباره این دیدار اظهار داشت: این بازی، مسابقه‌ای سخت خواهد بود، چرا که تیم ایران در این تورنمنت سطح بازی خود را ارتقاء داده است. از مشکلات آگاه هستیم. آن‌ها بازیکنانی دارند که شما می‌دانید، واقعاً خوشحالم که می‌بینم این بازیکنان پیشرفت کرده‌اند.

آندره‌آ جیانی با اشاره به این‌که در این مقطع و در این سطح، برای من باعث افتخار است، زیرا این مجموعه را به‌خوبی می‌شناسم، عنوان کرد: پیاتزا دوست من است، اما بازی مقابل ایران متفاوت از دیدار امروز مقابل کوبا خواهد بود. ایران هویت و سبک بازی خوبی دارد و باید منتظر یک مسابقه سخت باشیم.

وی ادامه داد: من دیدم که پیاتزا در جریان بازی‌ها و در مرحله گروهی، تعویض‌های بیشتری انجام داده است. اما به‌نظر من، بازیکن کلیدی تیم ایران، امین است. در پُست پشت خط زن باقی مانده و در بخش پایانی لیگ ملت‌ها، پاسور تیم نیز نقش مسئولیت‌پذیری را به‌خوبی ایفا کرده است.

سرمربی تیم ملی والیبال فرانسه گفت: با این حال، نمی‌دانم فردا کدام ترکیب در زمین خواهد بود، چون پیاتزا مدام تغییر می‌دهد و باید آماده باشیم. در نهایت، این تیم بازیکنان بیشتری در این سطح دارد. پیاتزا فرصت خوبی دارد، چون می‌تواند بازیکنان را تعویض کند؛ چه در پست دفاع میانی، چه اسپکر. در پایان باید بگویم که من این تیم را دوست دارم. تیمی فیزیکی است و باید برای یک مسابقه طولانی، کاملاً آماده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
32اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار