به گزارش "ورزش سه"، در یکی دیگر از بازیهای هفته سوم لیگ ملتهای والیبال، تیم ملی والیبال آلمان در حالی که دو بر یک از تیم ملی والیبال آمریکا عقب بود توانست با نتیجه سه بر دو پیروز شود تا همچنان برای صعود به دور بعد،شانس داشته باشد.
در این دیدار، شاگردان میخاییل وینیارسکی در تیم ملی والیبال آلمان ستهای اول، چهارم و پنجم را به ترتیب با نتایج 25 بر 22، 25 بر 15 و 15 بر 12 بردند و تیم ملی والیبال آمریکا نیز گیمهای دوم و سوم را با نتایج 25 بر 22 و 25 بر 17 پیروز شد تا نتواند به هفتمین برد خود در لیگ ملتهای والیبال برسد و حالا صعودش به دور بعد در هالهای از ابهام قرار بگیرد.
در این بازی، اریک روهرز 14 و کریک 13 امتیاز برای تیم ملی والیبال آلمان به دست آوردند و برای تیم ملی والیبال آمریکا نیز هوبوس 18 پوئن کسب کرد
حالا هم تیم آمریکا و هم تیم آلمان امیدوارانه چشم به بازی آخر خود دارند تا شاید بتوانند راهی دور نهایی لیگ ملتهای والیبال در نینگبو چین شوند. این نتیجه به وجود آمده به نوعی به سود تیم ملی والیبال ایران نیز بود البته اگر ایران بتواند امشب فرانسویها را شکست دهد.