کد: 213990828 تیر 1404 ساعت 20:5517.9K بازدید

یک ضربه سر، یک ضربه بغل پا و تمام؛

سرانجام توی دروازه: نگین و سارا گل کاشتند (عکس)

تیم زنان ایران در نیمه دوم مصاف با اردن خیلی زود توانست به گل برتری دست پیدا کند.
سرانجام توی دروازه: نگین و سارا گل کاشتند (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال زنان ایران که در آخرین بازی خود در مسابقات انتخابی جام ملتهای آسیا به مصاف اردن رفته، بعد از تساوی بدون گل در نیمه اول، شروعی جذاب در نیمه دوم رقم زد. شاگردان جعفری خیلی زود به گل اول دست پیدا کردند تا ابتکار عمل برای ادامه کار را دست بگیرند.

در دقیقه 47، تیم ایران در میانه های زمین صاحب ضربه ایستگاهی شد. ارسال بلند توپ به درون محوطه جریمه با هوشیاری به گل ختم شد. نگین زندی با ضربه سر از بین مدافعان اردنی، توپ را به سارا دیدار رساند و او هم با یک ضربه بغل پا حساب کار را 1-0 کرد.

2209516

نگین و سارا که به لطف همبازی بودن در باشگاه خاتون بم هماهنگی خوبی با هم دارند زمینه ساز این گل سرنوشت ساز شدند. پیش از این هم در نیمه اول، زندی خلق موقعیت خطرناکی داشت اما با بدشانسی توپش به تیرک دروازه برخورد کرد و گل نشد.

گل دختران ایران به اردن باعث شد تا میزبان این مسابقات بعد از سه بازی کلین شیت، برای اولین بار دروازه‌اش باز شود. اتفاقی که اشک شوق سارا دیدار ستاره گلزن ایرانی را هم به همراه داشت. او با تاریخ سازی در دومین صعود ایران به جام ملتها فاصله چندانی ندارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
32اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار