به گزارش ورزش سه، بهترین دوران فوتبال سیاوش یزدانی در لیگ بیستم زیر نظر فرهاد مجیدی و گابریل پین رقم خورد و او با عملکردی مطمئن در خط دفاعی نقش پررنگی در قهرمانی استقلال داشت، البته در بین فصل او برای دوران خدمت سربازی راهی ملوان شد و فصل خوب با این اتفاق تحت تاثیر قرار گرفت.
یزدانی روز گذشته با انتشار استوری به جدایی اش از سپاهان واکنش نشان داد و نوشت " بال کسانی که برای شما پر زدند را نشکنید" که این جملات و حالت تصویری که او داشت نشان از این دارد که از نحوه جدایی از این تیم به شدت ناراحت است.
حضور گابریل پین در تمرینات سپاهان یک فرصت فوق العاده برای سیاوش یزدانی بود تا دوباره به سطح اول فوتبال ایران بازگردد و با شناختی که این مربی ایتالیایی از یزدانی داشت دوباره به فرم ایدهآل بازگردد اما این همکاری تکرار نشد و شاید بزرگترین حسرت بعد از حضور پین سهم سیاوش یزدانی باشد!
محمد دانشگر دیگر مدافع استقلال تنها بازیکنی است که سابقه همکاری با پین را داشته و در این فصل بازهم زیر نظر او فعالیت می کند، دانشگر و حزباوی دو مدافع اصلی سپاهان در لیگ بیست و پنجم خواهند بود.