کد: 214015330 تیر 1404 ساعت 00:2716.3K بازدید

مخالفت قاطع با درخواست الهلال برای سوپرکاپ

الهلال قصد داشت با تیم دوم یا زیر ۲۱ سال در سوپرکاپ شرکت کند، اما با مخالفت رسمی مقامات روبرو شد.
مخالفت قاطع با درخواست الهلال برای سوپرکاپ

به گزارش "ورزش سه"، وزارت ورزش عربستان و فدراسیون فوتبال این کشور با درخواست باشگاه الهلال برای حضور در رقابت‌های سوپرکاپ با تیم دوم یا تیم زیر ۲۱ سال مخالفت کرده‌اند. دلیل این مخالفت، مغایرت این تصمیم با توافق‌نامه‌های رسمی این رقابت‌ها اعلام شده است.

براساس گزارش شبکه الإخبارية، مقامات ورزشی عربستان تأکید کرده‌اند که باشگاه الهلال باید با تیم اصلی خود در رقابت‌های سوپرکاپ شرکت کند و ارائه ترکیب غیر از تیم نخست را غیرقابل‌قبول دانسته‌اند.

در این شرایط، باشگاه الهلال همچنان بر تصمیم خود مبنی بر عدم حضور در این رقابت‌ها پافشاری می‌کند؛ مسابقاتی که طبق برنامه قرار است در ماه جولای و به‌صورت رسمی در هنگ‌کنگ برگزار شود.

2204398

درخواست باشگاه الهلال برای کنار کشیدن از سوپرکاپ به تصمیم سیمونه اینزاگی، سرمربی جدید این تیم بازمی‌گردد؛ او ترجیح داده است که بازیکنانش در این بازه زمانی استراحت بیشتری داشته باشند.

در حالی که فدراسیون بر لزوم حضور تیم اول تأکید دارد، باید دید کشمکش میان طرفین به چه نتیجه‌ای منتهی خواهد شد. آیا الهلال از موضع خود عقب‌نشینی می‌کند یا شاهد جنجالی تازه در فوتبال عربستان خواهیم بود؟

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار