کد: 214049131 تیر 1404 ساعت 19:5340.6K بازدید

تصمیم غیرمنتظره: دروازه‌بان مغضوب در فهرست بارسا!

اینیاکی پنیا قرار است با تصمیم هانسی فلیک به همراه بارسلونا راهی تور آسیایی شود.
تصمیم غیرمنتظره: دروازه‌بان مغضوب در فهرست بارسا!

به گزارش "ورزش سه"، موندو دپورتیوو مدعی شده است که اگر در لحظات آخر پیشنهادی ارائه نشود که همه طرف‌ها را راضی کند برسد، پنیا عضوی از کاروان بارسلونا خواهد بود که برای تور آسیایی راهی ژاپن و کره‌ جنوبی می‌شود. این برنامه‌ای است که فلیک در نظر گرفته است، هرچند حضور او در فصل آینده در بارسا هنوز قطعی نیست.

این سرمربی آلمانی در آغاز تمرینات پیش فصل با مشکل ازدحام دروازه‌بان‌ها روبرو شده است که پس از جذب خوان گارسیا و تمدید قرارداد شزنی شکل گرفت. مارک آندره تراشتگن به احتمال فراوان تا زمان مشخص شدن وضعیتش در بارسلونا می‌ماند اما ادامه حضور پنیا  که قراردادش تا سال ۲۰۲۶ اعتبار دارد، همچنان در هاله‌ای از ابهام است.

2153660

این دروازه‌بان فعلا زیر نظر فلیک خواهد بود. پس از اتفاقات فصل گذشته که او بدون ارتکاب اشتباه جدی جایش را به شزنی داد، فلیک می‌خواهد به قرارداد حرفه‌ای این بازیکن احترام بگذارد. پنیا می‌داند که در برنامه‌های فلیک جایی ندارد و بهترین راه برای او خروج از این باشگاه است. با این حال، پیشنهادهایی که تا به حال دریافت کرده است، با انتظاراتش همخوانی ندارند و هرچند او برای مذاکره آماده است اما این احتمال وجود دارد که این روند بیش از حد انتظار طول بکشد.

مدیران بارسا می‌دانند که وضعیت دروازه‌بان‌ها باید هرچه سریع‌تر روشن شود. نباید فراموش کرد اگر بارسا نتواند قرارداد خوان گارسیا و شزنی را در فهرست ثبت کند، با شروع لالیگا در اواسط ماه، اولویت با دروازه‌بان‌های باتجربه خواهد بود. در این صورت، پنیا یا دروازه‌بان اصلی خواهد بود یا به‌ عنوان ذخیره شزنی بازی خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار