کد: 214062201 مرداد 1404 ساعت 15:03

مورینیو: گواردیولا تفکر احمقانه‌ای دارد!

مورینیو در جدیدترین مصاحبه خود به پپ گواردیولا طعنه تند و تیزی زد.
مورینیو: گواردیولا تفکر احمقانه‌ای دارد!

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو در مصاحبه‌ای با کانال ۱۱ از اردوی تیم فنرباغچه در پرتغال، تأملات عمیق و انتقادی درباره تحولات ۲۵ سال اخیر فوتبال ارائه کرد.

مربی سابق رئال مادرید، پورتو، چلسی، اینتر و رم صریح و بدون تعارف گغت: «امروز بهترین کسی نیست که برنده می‌شود، بلکه کسی است که بهتر می‌تواند تصویر خودش را بسازد.»

2210649

او گفت: «مربیگری سخت‌تر شده است. آماده‌سازی متفاوت است، بازی تغییر کرده و رسانه‌ها نقش کلیدی دارند. امروز به روابط عمومی خوب نیاز است، فوتبال از ادراکات تغذیه می‌کند، نه نتایج.» 

مورینیو که در ۶۲ سالگی هنوز انگیزه‌ای مانند ابتدای دوران حرفه‌ای خود دارد، افزود: «من هنوز همان اشتیاق را دارم.»

او همچنین کنایه‌هایی به پپ گواردیولا زد: «بعضی مربیان می‌گویند من با ایده‌ام می‌میرم. اما اگر با ایده‌ات بمیری، احمقی! باید خودت را با بازیکنانی که داری تطبیق دهی.» 

او یادآوری کرد که گواردیولا جو هارت را با براوو و سپس ادرسون جایگزین کرد تا به سبک خود وفادار بماند.

مورینیو همچنین درباره لیگ برتر ابراز تردید کرد: «در سال ۲۰۰۴ فقط من و بنیتس آمدیم، هر دو قهرمان اروپا بودیم. حالا مربیان ناشناخته‌ای می‌آیند که هیچ‌چیز نبرده‌اند. کسی را ترجیح می‌دهند که خودش را خوب بفروشد، نه کسی که برنده شود.» 

با وجود یک سال بدون جام در ترکیه، مورینیو روحیه خود را حفظ کرده است: «جام نبرده‌ام، اما می‌خواهم ادامه دهم. هنوز چیزهای زیادی برای عرضه دارم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار