به گزارش "ورزش سه"، جود بلینگام، میسون گرینوود و کیران تریپیر از این نفرین جان سالم به در بردهاند، اما نامهایی چون وودگیت، پننت و پاتریک رابرتس در این فهرست ناکام ماندهاند.
باشگاههای لالیگا بهندرت بازیکنان انگلیسی را جذب میکنند. عدم سازگاری با فرهنگ اسپانیا، زبان، غذا و عملکرد ورزشی از دلایلی هستند که فهرستی بلند از بازیکنان بریتانیایی را تشکیل دادهاند که نتوانستند درخشش لازم را داشته باشند.
حالا مارکوس رشفورد، جدیدترین بازیکنی که به این فهرست اضافه میشود، تلاش خواهد کرد تا این نفرین را که راهی دشوار برای انگلیسیها در اسپانیا بوده، بشکند.
چراغ قرمز ورزشی به جاناتان وودگیت تعلق میگیرد. رئال مادرید در تابستان ۲۰۰۴ این مدافع میانی را با ۱۸ میلیون یورو برای چهار فصل به خدمت گرفت، اما حضور او فاجعهبار بود. او در اولین بازیاش یک گل به خودی زد و با دریافت دو کارت زرد اخراج شد. مصدومیتهای مداوم مانع از تداوم حضور او شد و در تنها سال حضورش در رئال، فقط ۱۱ بازی انجام داد و سپس بهصورت قرضی به میدلزبرو رفت. میدلزبرو او را خرید و رئال نیمی از مبلغ انتقال را بازیافت.
مورد جدیدتر، پاتریک رابرتس است. خیرونا در سال ۲۰۱۸ این بازیکن اهل کینگستون آپون تِمز را بهصورت قرضی از سیتی گروپ به خدمت گرفت. یک پاس گل در ۲۱ بازی، طعم تلخی برای تیم قرمز و سفیدپوش به جا گذاشت.
جرمین پننت در ساراگوسا نیز عملکرد مشابهی داشت، اما حاشیههای بیشتری خارج از زمین ایجاد کرد. این بازیکن که پیشتر به دلیل رانندگی در حالت مستی در لیورپول محکوم شده بود، در ساراگوسا بیشتر به خاطر شبزندهداریهایش خبرساز شد تا عملکردش در زمین لاروماردا: دو پاس گل در ۲۶ بازی.
دیگر بازیکنانی که با ناکامی از لالیگا گذشتند شامل استن کالیمور در اوویدو، پیتر بارنز در رئال بتیس و چارلی آیانسون در الچه هستند. مایکل اوون، برنده توپ طلا، در رئال مادرید عملکرد بهتری داشت. این مهاجم اهل چستر در ۴۵ بازی، ۲۰ گل (۱۶ گل و ۴ پاس گل) به ثمر رساند و سپس با دو برابر مبلغی که رئال پرداخت کرده بود، به انگلیس بازگشت.
در فهرست نارنجی، لوری کانینگام، اولین بازیکن بریتانیایی رئال مادرید، قرار دارد. او، مانند گری لینکر در بارسلونا، وینی ساموِیز در لاسپالماس، مایکل رابینسون در اوساسونا و استیو مکمنمن در رئال مادرید، عملکردی نزدیک به انتظارات داشت.
استثناها که این قانون نانوشته را تأیید میکنند، شامل جود بلینگام است که در انگلیس پرورش یافت اما از ۱۷ سالگی در بروسیا دورتموند بازی کرد و سپس به رئال مادرید پیوست؛ کیران تریپیر، قهرمان لالیگا با اتلتیکو مادرید؛ دیوید بکام، ستارهای با پای راست طلایی؛ و میسون گرینوود که در ختافه احیا شد.
حالا رشفورد این فرصت را دارد که یا فرشته شود یا دوباره به شیطان تبدیل گردد.