کد: 214071002 مرداد 1404 ساعت 05:13

لژیونر جدید ایران وارد تمرین شد (عکس)

مدافع ایرانی جدید احمد گروژنی در نخستین جلسه تمرینی این باشگاه حاضر شد.
لژیونر جدید ایران وارد تمرین شد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، محمدمهدی زارع پس از تجربه نخستین فصل حضورش در لیگ برتر خیلی زود لژیونر شد و در سن 22 سالگی پیشنهاد احمد گروژنی روسیه را دریافت کرد و با این باشگاه قراردادی به مدت چهار فصل به امضاء رساند که یک روز پس از رونمایی، در جلسه تمرینی حضور یافت.

این مدافع جوان که تجربه حضور در اردوهای ملی نیز دارد، یک روز پس از معرفی به‌عنوان خرید جدید باشگاه احمد گروژنی در کنار دیگر بازیکنان این تیم به تمرین پرداخت تا آماده دومین مسابقه تیمش در فصل 26-2025 لیگ برتر روسیه شود.

2210830

زارع که در فصل اخیر 23 بازی در لیگ برتر و دو دیدار در جام حذفی برای گل‌گهر سیرجان انجام داد، حالا راهی احمد گروژنی شده تا روند صعودی خود را در پیش بگیرد و پیشرفت بیشتری در لیگ برتر روسیه داشته باشد.

این مدافع جوان که مثل فصل قبل همراه با عثمان اندونگ در ترکیب خط دفاعی تیم جدیدش خواهد بود، با انگیزه زیادی در تمرین روز گذشته احمد گروژنی حضور یافت و آماده بازی رسمی شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار