به گزارش "ورزش سه"، یکی از عجیبترین قهرمانیهای تاریخ لیگ برتر به دوره پانزدهم بازمیگردد؛ زمانی که استقلال خوزستان با هدایت عبدالله ویسی و در رقابت با پرسپولیس برانکو، به شکلی غافلگیرکننده قهرمان شد.
اما آنچه حالا خبرساز شده، نه افتخار، بلکه سرنوشت تلخ جام قهرمانی این تیم است. فرناندو دخسوس، دروازهبان برزیلی و محبوب استقلال خوزستان، شب گذشته با انتشار تصویری از ویترین خالی باشگاه در استوری اینستاگرام خود، از ناپدید شدن این جام صحبت کرد. او نوشت:
«سرقت جام قهرمانی ما، نمادی از سختکوشی و فداکاری ما، عملی شرمآور که دستاورد ما را پاک نمیکند! باشد که پلیس مسئولین این کار را شناسایی و دستگیر کند.»
این در حالیست که سرقت جام، اتفاق تازهای نیست و به حدود ۵ تا ۶ سال قبل بازمیگردد؛ زمانی که طبق گفته منابع آگاه، مجموعهای از وسایل ارزشمند باشگاه، از جمله این جام تاریخی، به سرقت رفت و هرگز پیدا نشد.
کیوان بابادی، مدیرعامل فعلی استقلال خوزستان نیز پیشتر این ماجرا را تأیید کرده بود. جام قهرمانی هنوز هم در دسترس نیست و همچون جام ژول ریمه که در برزیل گم شد، در تاریخ فوتبال ایران هم یک جای خالی برجای گذاشته است.