کد: 214122704 مرداد 1404 ساعت 22:23

اوریه پیراهن پرسپولیس را پُرو کرد! (عکس)

سرژ اوریه اولین جلسه تمرینی خود را با پرسپولیس برگزار کرد.
اوریه پیراهن پرسپولیس را پُرو کرد! (عکس)

به گزارش “ورزش سه”، مدافع راست سابق تاتنهام و پاری سن ژرمن که نزدیک به ۲۰۰ بازی با پیراهن این دو تیم انجام داده بود،   امروز اولین جلسه تمرینی خود را با پرسپولیس پشت سر گذاشت تا آماده انتقال به این تیم و جلب نظر وحید هاشمیان، سرمربی این تیم، شود.

اوریه ۳۲ ساله که فصل گذشته ترجیح داد از فوتبال حرفه‌ای دور بماند و تیم جدیدش را انتخاب نکند، پذیرفته که به عنوان  بازیکن تستی در تمرین پرسپولیس حضور داشته باشد و خود را از نظر فنی به وحید هاشمیان اثبات کند.

2211533
2211534

نکته مهم در مورد اوریه این است جه او بعد از مصدومیت شدید در فینال جام ملتهای آفریقا، ادامه فصل را با گالاتاسارای از دست داد و به همین علت مدتی از میادین دور بود تا اینکه شاید حالا با پرسپولیس به فوتبال برگردد.

2211532

نکته جالب در مورد انتقال او این است که در صورت قبولی در تست، پرسپولیس با احتساب این بازیکن ۲۲ بازیکن بزرگسال خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
118اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار