کد: 214135505 مرداد 1404 ساعت 17:0363.3K بازدید

همه چیز عالی پیش رفت

پایان درخشان هفته دیوانه‌وار رشفورد!

مارکوس رشفورد، هفته‌ای پرهیجان را پشت سر گذاشت و امروز توانست نخستین بازی خود با پیراهن بارسلونا را انجام دهد.
پایان درخشان هفته دیوانه‌وار رشفورد!

به گزارش "ورزش سه"، : رشفورد یکشنبه گذشته به بارسلونا رسید و امروز اولین نیم‌ساعت خود را مقابل ویسل کوبه بازی کرد. او هفته‌ای دیوانه‌وار را به پایان رساند.

این وینگر انگلیسی که یکشنبه گذشته وارد بارسلونا شد، هفت روز بعد، اولین دقایق خود را به‌عنوان بازیکن بارسا به میدان رفت. او در نیمه دوم کمی بیش از نیم‌ساعت بازی کرد و کیفیت خود را نشان داد. رشفورد در مراسم معارفه‌اش گفته بود که اشتیاق زیادی برای پیوستن به این تیم کاتالان دارد و این را در برابر ویسل کوبه ثابت کرد.

2211763

رشفورد در شروع نیمه دوم وارد زمین شد و بسیار فعال بود. او هماهنگی خوبی با دنی اولمو نشان داد. در دقیقه ۵۱، اولمو با عبور از دو مدافع در جناح چپ، سانتری برای رشفورد ارسال کرد، اما دفاع ژاپنی توپ را دفع کرد. در دقیقه ۵۸، رشفورد پاسی به اولمو داد، اما این بازیکن کاتالان به‌سختی نتوانست توپ را کنترل کند. 

در دقیقه ۷۰، رشفورد با جوفره هماهنگ شد و پاسی به داخل محوطه جریمه فرستاد، اما شوت بردغجی به بالای دروازه رفت. بارسا از جناح چپ خطرناک بود.

2211764

مشارکت در گل

رشفورد پیش از تعویض، تقاضای پنالتی کرد و در گل دوم بارسا نقش داشت؛ او پاسی به لواندوفسکی داد که بعدا به رونی بردغجی رسید و این بازیکن جوان گل را به ثمر رساند. رشفورد در دقیقه ۷۸ زمین را ترک کرد و فلیک دلیل تعویض او را احتیاط عنوان کرد.

هفته‌ای پرماجرا برای رشفورد: یکشنبه شب به بارسلونا رسید، دوشنبه معاینات پزشکی را گذراند، سه‌شنبه در مجموعه ورزشی بود، چهارشنبه باشگاه انتقال او را اعلام و عصر معرفی کرد، جمعه به ژاپن سفر کرد و امروز ظهر اولین دقایق خود را به‌عنوان بازیکن بارسا بازی کرد. این پایان درخشان هفته او بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
78اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار