کد: 214232311 مرداد 1404 ساعت 00:30

اولین عکس‌های جوان اول فوتبال ایران در لباس قرمز

رضا غندی‌پور، مهاجم ۱۹ ساله فوتبال ایران، پس از انتقال به شباب‌الاهلی امارات، حالا با پیراهن قرمز این تیم مقابل دوربین‌ها قرار گرفته است.
اولین عکس‌های جوان اول فوتبال ایران در لباس قرمز

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه شباب‌الاهلی نخستین تصاویر رسمی از رضا غندی‌پور، خرید جدید تابستانی خود را منتشر کرد؛ مهاجمی که با عملکرد موفق در لیگ برتر ایران حالا در قامت یک لژیونر جوان آماده شروع چالشی جدید در فوتبال امارات است. انتقال این بازیکن آینده‌دار به باشگاه اماراتی با استقبال گسترده هواداران این تیم در شبکه‌های اجتماعی همراه شده است.

غندی‌پور پس از پایان خدمت سربازی در ملوان و جدایی از پیکان به تیم شباب‌الاهلی پیوست و به‌عنوان بازیکن خارجی در فهرست این تیم برای فصل ۲۰۲۵–۲۰۲۶ ثبت شده است.

2213272

غندی‌پور که در اردوی پیش‌فصل شباب‌الاهلی در اتریش حضور پیدا کرده، ابراز امیدوار است بتواند بهترین عملکرد خود را در تمرینات پیش فصل تیم ارائه دهد و با شروع رقابت‌ها نقش مثبتی در مسیر موفقیت‌های آینده این تیم ایفا کند.

او حالا با پیراهن قرمز تیم جدیدش، فصل تازه‌ای را در مسیر حرفه‌ای خود آغاز کرده و تلاش می‌کند در قامت یک نماینده شایسته از فوتبال ایران در لیگ امارات بدرخشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار