کد: 214233111 مرداد 1404 ساعت 01:28

این معاوضه خنده‌دار است

خداداد: ترابی را نمی‌دهیم، رای را اعلام کنید!

خداداد عزیزی صحبت‌های جدیدی در مورد پرونده بیرانوند بر زبان آورد.
خداداد: ترابی را نمی‌دهیم، رای را اعلام کنید!

به گزارش "ورزش سه"، خداداد عزیزی، مدیر تیم فوتبال تراکتور، با حمایت دوباره از علیرضا بیرانوند و انتقاد از تأخیر در صدور رأی این دروازه‌بان، گفت اگر در جایگاه مدیر باشگاه پرسپولیس بود، بیرانوند را مقصر می‌دانست، اما اکنون که گلر تیمش است، از او حمایت خواهد کرد. او همچنین خواسته‌ی پرسپولیس برای معاوضه بیرانوند با ترابی را "خنده‌دار" توصیف کرد.

عزیزی خود را در جایگاه مدیر باشگاه پرسپولیس قرار داد و گفت: اگر من مدیر باشگاه پرسپولیس بودم، اعتقاد داشتم علی بیرانوند مقصر است. من خودم این را گفتم ما تراکتوری‌ها از علی بیرانوند حمایت می‌کنیم و اعتقادمان بر این است که علی بیرانوند در این قضیه باید تبرئه بشود. باید که نه، نظرمان این است. من جمله را اشتباه گفتم. شما در دادگاه که می‌روید قاتل هم‌ می‌گوید من بی‌گناه هستم و اصل بر برائت است. الان علی بیرانوند گلر ماست و دوستان نباید انتطار داشته باشند که ما طرف علی بیرانوند را نگیریم. ما می‌گوییم به علی بیرانوند نیاز داریم، گلر تیم ملی و گلر اول ماست و یکی از بهترین گلرهای تاریخ ایران است.

او ادامه داد: از نظر ما علی بیرانوند تبرئه است و امسال در بازی‌ها به ما کمک خواهد کرد. پرسپولیسی‌ها از آن طرف، اگر من مدیر باشگاه پرسپولیس باشم می‌گویم علی بیرانوند مقصر است. این چیز عجیبی نیست و ما احترام می‌گذاریم. خبرنگار وقتی یک سوالی از من می‌کند، من باید جواب بدهم، من از گوشه و کنار شنیدم که سخنگو و مدیر رسانه باشگاه پرسپولیس گفته بود که چرا من گفتم معاوضه ترابی خنده‌دار است، خبرنگار از من سوال کرد. می‌گویند باشگاه پرسپولیس در قبال پرونده بیرانوند، ترابی را خواسته است و من گفتم این خنده‌دار است و ما در هیچ شرایطی ترابی را نمی‌دهیم. اگر باشگاه پرسپولیس این درخواست را داشته، این درخواست خنده‌دار است. ما ترابی را نمی‌دهیم رای را اعلام کنند. ما هم منتظر رای هستیم. ما در نهایت منتظریم رای را اعلام کنند چه به نفع بیرانوند باشد و چه به ضررش باشد. ما حرف‌مان همین است.

2207685

خداداد درباره تاثیر صدور رای بر باشگاه و متضرر شدن دو طرف گفت: قبل از اینکه شما سوال کنید گفتم که ما هم متضرریم. این شمشیر دو لبه دارد و هر دو لبه را ما نمی‌فهمیم چه می‌شود. یک اینکه اگر محرومش کنند، باشگاه پرسپولیس و طرفدارانش می‌توانند بگویند علی بیرانوند گلر تراکتور بوده و در نتایج تراکتور تاثیرگذار بوده و شاید اگر این محرومیت یک ماهه یا دو ماهه علی بیرانوند اتفاق می‌افتاد و علی بیرانوند گلر تراکتور نبود، شاید شاید شاید تراکتور یک بازی دو بازی می‌باخت و قهرمان نمی‌شد. اگرچه که ما دو تا بازی را هم می‌باختیم باز هم قهرمان می‌شدیم چون ۸ امتیاز اختلاف داشتیم. این شاید و گمانه‌زنی هست که اگر علی بیرانوند در طول فصل محروم می‌شد، شاید تراکتور با نبود علی بیرانوند دچار مشکل می‌شد و من این را به باشگاه پرسپولیس حق می‌دهم.

او درباره بی‌فایده بودن صدور رای در تعطیلات و قصور اتفاق افتاده در سازمان لیگ و استیناف گفت: ما گناهی نداریم اگر در مسابقات رای را ندادند. تا این لحظه ندادند و این واقعیت است. تا همین امروز که من سر تمرین با علی بیرانوند صحبت کردم، او هم حرف من را می‌زد و می‌گفت اگر مثلا ۴ ماه پیش معلوم‌ می‌کردند که ۴ ماه محرومیتم است تا الان تمام شده بود و الان هم می‌توانستم در لیگ بازی کنم و هم در لیگ نخبگان باشم و فوقش ۵ بازی آخر را بازی نمی‌کردم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
44اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار