کد: 214258912 مرداد 1404 ساعت 13:32

علی شجاعی شاگرد رحمتی شد؛

صید بزرگ خیبر با امضای قرارداد یک پرسپولیسی!

علی شجاعی با عقد قراردادی دو ساله به خیبر خرم آباد پیوست.
صید بزرگ خیبر با امضای قرارداد یک پرسپولیسی!

به گزارش "ورزش سه"، با اعلام باشگاه خیبر، علی شجاعی هافبک سابق تیم پرسپولیس به عضویت این تیم درآمد تا دوران جدیدی را در فوتبال خود تجربه کند و این بار شاگرد مهدی رحمتی شود. این در حالی است که او مدتها از استقلال پیشنهاد داشت و مذاکرات خود را هم انجام داد اما در نهایت پیراهن خیبر را خواهد پوشید.

شجاعی در روزهای گذشته مراحل فسخ قرارداد خود را با تیم مس رفسنجان انجام داد و در شرایطی که رسول خطیبی به حفظ این بازیکن اصرار داشت، او با بخشش مطالباتش راه خود را از این تیم جدا کرد و در نهایت به پیشنهاد مطلوب خیبر پاسخ مثبت داد تا مهدی رحمتی یکی از بازیکنان کلیدی و تاثیرگذار را برای سمت چپ خود جذف کند.

2213661

علی شجاعی 27 ساله سابقه بازی در تیمهای پرسپولیس، فولاد و همچنین عضویت در تیم تراکتور را دارد. او همراه با پرسپولیس عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد و همچنین در فینال لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفت. این در حالی است که او در ترکیب تیم سایپا به فوتبال ایران معرفی شد و در نساجی هم شاگرد جواد نکونام بود.

این بازیکن در حالی که دقایقی پیش با خیبر به توافق رسید، در استوری صبح امروزش اعلام کرد که به تیم رقیب نخواهد رفت و ریشه پرسپولیسی دارد و حالا به خیبر پیوسته است.

شجاعی توانایی بازی در پست هافبک و دفاع چپ را دارد و در ترکیب تیم خیبر به میدان خواهد رفت. او به اردوی این تیم در تهران ملحق خواهد شد.

قرارداد این بازیکن با تیم جدیدش دو ساله خواهد بود و او بازی در پنجمین تیم لیگ برتری را تجربه خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
37اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار