کد: 214265612 مرداد 1404 ساعت 18:30

رونالدو موبایل را در تیم ملی قدغن کرده بود!

رونالدو تلفن همراه را از اتاق خواب دور نگه می‌دارد چون می‌گوید خواب را مختل می‌کند.
رونالدو موبایل را در تیم ملی قدغن کرده بود!

به گزارش "ورزش سه"، سدریک سوارس، قهرمان اروپا در سال ۲۰۱۶ با پرتغال و بازیکن فعلی سائوپائولو، در گفت‌وگو با ESPN برزیل، درباره نظم و تعهد کریستیانو رونالدو صحبت کرد و برخی از روتین‌های او برای حفظ آمادگی جسمانی و ذهنی در بالاترین سطح را شرح داد. سدریک گفت: «رونالدو یک برنده است و هر روز به دنبال کمال است.»

2213756

او تأثیر رونالدو را در داخل و خارج زمین برجسته کرد و افزود: «در تیم ملی، او می‌گفت، تلفن همراه نه، بیایید به اتاق برویم و گپ بزنیم. او تجربیات و روزمرگی‌هایش را به اشتراک می‌گذارد و داستان تعریف می‌کند. او حرفه‌ای بی‌نظیر است و نتیجه کارش مشخص است.»

جالب‌ترین بخش مصاحبه زمانی بود که سدریک توصیه عجیب رونالدو درباره فناوری ۵G را به یاد آورد: «او بعد از ساعتی خاص از تلفن استفاده نمی‌کند، چون معتقد است خواب را مختل می‌کند و آن را بیرون اتاق می‌گذارد. زمانی به من گفت، 'سدریک، نمی‌توانی از ۵G استفاده کنی، چون ممکن است خوابت را خراب کند.' این وقتی بود که ۵G تازه آمده بود. نمی‌دانم هنوز این کار را می‌کند یا نه، اما او سیگنال را قطع می‌کرد تا چند ساعت بخوابد.» این نشان‌دهنده دقت علمی‌ رونالدو در مدیریت سلامت خود است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار