کد: 214308215 مرداد 1404 ساعت 04:08

بهتر است جو فوتبال آرام باشد

تاج: زور من به پرونده بیرانوند نمی‌رسید

بخشی از صحبت های رئیس فدراسیون فوتبال در مراسم قرعه کشی لیگ یک به پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند اختصاص داشت.
تاج: زور من به پرونده بیرانوند نمی‌رسید

به گزارش "ورزش سه"، مهدی تاج که این روزها در هر فضای عمومی مورد این پرسش قرار می‌گیرد که چرا رأی بیرانوند دیر اعلام شده یا چرا چنین حکمی برای این دروازه‌بان تیم ملی انشاء شد، در توضیح این موضوع سعی کرد خود را از هرگونه دخالتی در این پرونده انضباطی مبرا کند.

تاج که مشخص است از کاهش تنش در حول و حوش این پرونده طرفداری میکند، در پاسخ به تاخیر اعلام رأی گفت: «من قبلا هم گفته بودم پیش از شروع لیگ این رأی اعلام می‌شود که همین اتفاق هم افتاد.»

او با اشاره به استقلال رأی ارکان قضایی فدراسیون، تاکید کرد: «در تصمیم گیری مراجع قضایی هیچ دخالتی نداریم. راحتتان کنم؛ قدرت رئیس هیئت رئیسه برای ورود به چنین پرونده‌هایی کم است. خود حکم را نگاه کنید. 11 صفحه رأی داده شده و استدلال حقوقی آورده شده که چرا رأی صادر شده است.»

تاج که معلوم بود پاسخی نیز به پرسپولیسی‌ها که می‌خواهند رأی را به دادگاه عالی ورزش ببرند دارد، در این باره هم گفت: «راه برای هر کس باز است و هر اقدامی که می‌خواهد می‌تواند انجام دهد. اما توصیه من این است که جو آرامی را در فوتبال کشور ایجاد کنیم و این مساله برای همه ما خیلی بهتر است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار