به گزارش "ورزش سه"، گلاسکو رنجرز امروز در خانه با درخشش جیدی گاساما و دبل او موفق شد ویکتوریا پلژن جمهوری چک را 3-0 شکست بدهد. تیم اسکاتلندی حالا خودش را عملا در لیگ قهرمانان اروپا میبیند.
رنجرز پیش از این در مقدماتی چمپیونزلیگ از سد پاناتینایکوس گذشته بود. گاساما که در هر دو بازی رفت و برگشت مقابل تیم یونانی گل زده بود امشب هم برای تیمش مقابل ویکتوریا پلژن دو گل به ثمر رساند.
گاساما خرید جدید رنجرز است. او امشب در چهارمین بازی خود برای تیم جدیدش موفق شد تعداد گلهای خود را به عدد چهار برساند.
مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا برای انتخاب سهمیههای باقیمانده به مرحله سوم رسیده و بعد از این مرحله شاهد مرحله فینال رقابتهای انتخابی هستیم.
در دیگر بازیهای امروز کپنهاگن در خانه مالمو به تساوی بدون گل رسید. پافوس قبرس در خانه دینامو کیف پیروز شد. قرهباغ آذربایجان در خانه کی اف شکندیا از مقدونیه شمالی پیروز شد ولی مهمترین مسابقه دیدار رنجرز و ویکتوریا پلژن بود که با برتری مقتدرانه اسکاتلندیها به پایان رسید.