کد: 214328516 مرداد 1404 ساعت 00:04

مهاجم جدید استقلال امروز به تهران می‌آید

قرار است که داکنز نازون، مهاجم جدید استقلال، امروز به تهران سفر کند.
مهاجم جدید استقلال امروز به تهران می‌آید

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه استقلال از چند هفته پیش مذاکراتش را برای جذب داکنز نازون، مهاجم اهل هائیتی آغاز کرده بود؛ بازیکنی که فصل گذشته عملکرد خوبی در ترکیب کایسری‌اسپور ترکیه داشت و با ۸ گل و ۴ پاس گل در سوپرلیگ ترکیه، یکی از ارکان مهم این تیم محسوب می‌شد.

نازون ۳۱ ساله، سابقه حضور در لیگ‌های معتبر اروپایی از جمله فرانسه، انگلیس، بلژیک و بلغارستان را در کارنامه دارد و به‌عنوان مهاجمی باتجربه و باکیفیت، مدنظر ریکاردو ساپینتو برای تقویت خط حمله استقلال قرار گرفت.

در روزهای اخیر، غیبت نازون در تمرینات و بازی‌های دوستانه کایسری‌اسپور، شایعات درباره توافق او با استقلال را به اوج رساند و حتی رسانه‌های ترکیه‌ای نیز از نهایی شدن این انتقال خبر دادند.

با این حال، در دو روز گذشته نازون مجدداً در تمرینات تیم ترکیه‌ای حاضر شد که باعث شد تردیدهایی درباره این انتقال شکل بگیرد.

2214386

اما اکنون خبر رسیده که نازون امروز (پنجشنبه) قرار است راهی تهران شود تا مراحل نهایی عقد قرارداد رسمی با استقلال را طی کند. گفته می‌شود توافق بین دو باشگاه نیز انجام شده و پس از پرداخت مبلغ رضایت‌نامه، این مهاجم راهی لیگ ایران خواهد شد.

قرارداد داکنز نازون با استقلال دو ساله خواهد بود و طبق اعلام منابع مطلع، پس از صدور ویزای خانواده‌اش، او به همراه همسر و فرزند خود راهی تهران خواهد شد. با ورود نازون، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کادرفنی برای فصل جدید برطرف خواهد شد.

حالا هواداران استقلال امیدوارند که با حضور نازون در کنار چهره‌هایی مانند آنتونیو آدان و سایر خریدهای جدید، تیم‌شان برای دیدار سوپرجام و آغاز لیگ بیست‌وپنجم کاملاً آماده باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار