کد: 214338216 مرداد 1404 ساعت 19:52

انتظار داشتیم محدودیت‌های قبلی رفع شود

گلایه یحیی: مشکلات بودجه داریم و روند کند است

یحیی گل‌محمدی در حاشیه دیدار دوستانه با خیبر، از شرایط فولاد، روند کند نقل‌‍وانتقالاتی و مشکلات مالی این تیم گفت.
گلایه یحیی: مشکلات بودجه داریم و روند کند است

به گزارش "ورزش سه"، یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان، پیش از دیدار تدارکاتی مقابل خیبر خرم‌آباد به صحبت پیرامون وضعیت این تیم پرداخت. او از مشکلات بودجه و جذب بازیکن و همچنین منتفی شدن دو بازی دوستانه در ترکیه گفت.

گل‌محمدی در ابتدای صحبت‌هایش گفت: ما برای اردوی پیش‌فصل در کشور ترکیه برنامه‌ای ۱۶ روزه در نظر گرفته بودیم که شامل سه دیدار تدارکاتی می‌شد، اما متأسفانه این برنامه با مشکلاتی مواجه شد. دو مسابقه از سه بازی تدارکاتی لغو شد و در نهایت مجبور شدیم اردو را نیمه‌کاره رها کنیم و به تهران بازگردیم تا ادامه برنامه‌های آماده‌سازی را در ایران پیگیری کنیم. امروز نیز در چارچوب همین برنامه، دیداری دوستانه با تیم خیبر داریم و پس از آن به اهواز بازمی‌گردیم. چند روزی در اهواز خواهیم بود و سپس دوباره به تهران می‌آییم تا یک بازی تدارکاتی دیگر مقابل صنعت‌نفت آبادان انجام دهیم. بعد از آن نیز آماده دیدار هفته اول لیگ مقابل چادرملو خواهیم شد.

وی درباره مشکلات به‌وجود‌آمده در اردوی ترکیه نیز پاسخ داد: طبق هماهنگی‌هایی که انجام شده بود، قرار بود سه بازی تدارکاتی با تیم‌های خوب برگزار کنیم که یکی از آن‌ها ایوب‌اسپور، تیمی از لیگ برتر ترکیه، بود. متأسفانه یکی از بازی‌ها به دلایلی لغو شد. حتی تیم تراکتور هم قرار بود با آن باشگاه روبرو شود که چنین نشد. برای دیدار سوم نیز نتوانستند حریف مناسبی پیدا کنند و مسابقه دوم هم به‌دلایلی کنسل شد. در مجموع، این شرایط باعث شد که به ایران برگردیم. با این‌ حال، در شروع اردو تمرینات خوبی داشتیم و یک بازی هم با تیمی از لیگ یک ترکیه انجام دادیم، اما آن مسابقه کیفیت مدنظر ما را نداشت و در مجموع به‌دلیل ناهماهنگی‌هایی که رخ داد، ناچار به بازگشت شدیم.

2214000

گل‌محمدی در خصوص نقل و انتقالات نیز گفت: در این خصوص صحبت‌های زیادی مطرح است. با توجه به محدودیت‌ها و مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، ما هم تصور می‌کردیم شرایط نسبت به گذشته کمی بهتر شده، اما ظاهراً همچنان آن مشکلات پابرجاست. با این حال، تلاش کردیم در همین شرایط سخت، بازیکنانی را جذب کنیم. البته هنوز پنجره نقل و انتقالات برای ما بسته نشده و همچنان در تلاش هستیم چند بازیکن دیگر، به‌ویژه بازیکنان خارجی، را به جمع‌مان اضافه کنیم. اما روند جذب بازیکن با کندی همراه است و لازم است برای تقویت تیم، تلاش بیشتری صورت گیرد.

او در ارتباط با تغییرات مدیریتی در باشگاه پاسخ داد: مسائل مدیریتی معمولاً در سطحی کلان دنبال می‌شوند و ارتباط مستقیمی با کادر فنی ندارند. اما تغییراتی که در ماه‌های اخیر برای دو مدیرعامل تیم رخ داد، منجر به حضور آقای محمدی به‌عنوان مدیرعامل جدید باشگاه شد. ما پیش از این نیز با یکدیگر همکاری داشته‌ایم و شناخت خوبی از اخلاق و نحوه کار یکدیگر داریم. این تعامل و درک متقابل می‌تواند به ما در مسیر تقویت تیم، به‌ویژه در نقل و انتقالات، باید تلاش بیشتری شود تا بتوانیم تیم را تقویت کنیم.

او درباره استفاده از VAR در فصل آینده نیز گفت: ما سال گذشته هم با VAR مشکلاتی داشتیم. تصور اینکه VAR بتواند باعث شود همه تصمیمات داوری کاملاً درست و بدون خطا باشد، به نظر من انتظار نابجایی است. البته برگزاری کلاس‌های توجیهی و آمادگی جسمانی داوران می‌تواند کمک شایانی به بهبود کیفیت داوری و تحقق عدالت در فوتبال کند. صرف وجود VAR، تضمینی برای قضاوت بی‌نقص نیست. نمی‌دانم امسال در داوری سیاست جوان‌گرایی دنبال می‌شود یا نه، اما به‌طور کلی معتقدم که داوری در سال گذشته رفته‌رفته بهتر شد و داوران با تجربه‌تری سوت زدند. امیدوارم امسال نیز این روند ادامه داشته باشد. برخی مسابقات بدون VAR برگزار شدند ولی قضاوت‌ها بسیار خوب بود، درحالی‌که در بعضی بازی‌ها با وجود VAR، داوری ضعیف بود. این موضوع بیش از هر چیز به کیفیت داوران بازمی‌گردد که برای همه آن‌ها آرزوی موفقیت دارم.

2211837

گل‌محمدی در پایان و در خصوص قرعه‌کشی و زمان‌بندی مسابقات فصل جدید هم گفت: قرعه‌کشی صرفاً مشخص می‌کند با چه تیم‌هایی در آغاز و پایان فصل بازی خواهیم داشت و به‌نظر من تأثیر خاصی بر نتایج ندارد. مهم این است که با آمادگی کامل وارد مسابقات شویم. در نهایت شما باید با همه تیم‌ها بازی کنید و تفاوتی ندارد که در کدام هفته با چه تیمی روبرو می‌شوید. ما با امیدواری فراوان و با اتکا به حمایت هواداران، کارخانه فولاد، اعضای باشگاه و هیئت مدیره، تلاش می‌کنیم با همدلی و اتحاد، گام بلندی به سوی موفقیت در این فصل برداریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار